Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Nieuwsberichten

Pagina of 5
Xerox plant samen met de Arbor Day Foundation een boom voor elke werknemer
Milieu - 21 jun. 2022

Xerox plant samen met de Arbor Day Foundation een boom voor elke werknemer

Ter ere van Wereld Milieudag heeft Xerox de samenwerking aangekondigd met de Arbor Day Foundation om bijna 23.000 bomen te planten. Dat is één voor elke Xerox-werknemer en draagt zo bij aan de wereldwijde inspanningen van de non-profit organisatie op het gebied van herbebossing. Tegelijkertijd worden Xerox’ werknemers voorgelicht over hoe zij een betekenisvol verschil kunnen maken voor het milieu. Het partnerschap valt samen met de aandacht die dit jaar op Wereld Milieudag wordt besteed aan de voortzetting van het VN-decennium voor het herstel van ecosystemen, een wereldwijde missie om miljarden hectares, van bossen tot landbouwgrond, nieuw leven in te blazen.
Xerox door Corporate Knights voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot een van de 100 meest duurzame bedrijven
Corporate, Milieu - 08 feb. 2022

Xerox door Corporate Knights voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot een van de 100 meest duurzame bedrijven

De diepgewortelde toewijding van Xerox aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft ons opnieuw een plaats opgeleverd op de Corporate Knights-lijst van de 100 meest duurzame ondernemingen ter wereld. Dit jaar behaalde Xerox de prestigieuze wereldwijde lijst en kwam binnen op nummer 26. Een aanzienlijke sprong ten opzichte van vorig jaar, toen we op nummer 70 stonden.
Corporate, Milieu - 05 okt. 2016

Xerox presenteert voortgang in MVO in 2016 Global Citizenship Report

Xerox publiceert haar 2016 Global Citizenship Report. Dit rapport brengt de voortgang in kaart die Xerox heeft geboekt met het op verantwoordelijke wijze leveren van technologie en business process management-diensten en het bijdragen aan oplossingen voor klanten en de samenleving. Het rapport richt zich op duurzaamheid, innovatie, diversiteit en maatschappelijke initiatieven.
Corporate, Milieu, Klanten - 28 okt. 2015

Xerox laat voortgang en vooruitgang zien in MVO-rapport

De tiende editie van dit jaarlijkse MVO-rapport biedt een overzicht van de inspanningen die het bedrijf levert om op verantwoorde en vindingrijke wijze te helpen effectiever te werken. Het rapport geeft daarmee blijk van de koploperspositie die Xerox binnen het bedrijfsleven inneemt als het gaat om diversiteit, bedrijfsethiek en duurzaamheid.
Pagina of 5