Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Nieuwsberichten

Pagina of 9
Nieuwe Xerox DocuMate 3125-scanner verhoogt kantoorproductiviteit
Software, Supplies - 22 sep. 2016

Nieuwe Xerox DocuMate 3125-scanner verhoogt kantoorproductiviteit

Om een einde te maken aan tijdrovende handmatige processen en om bedrijfsprocessen meer te stroomlijnen introduceert Xerox de nieuwe DocuMate® 3125-scanner. De scanner helpt het werken zelf makkelijker te maken door het digitaliseren van bedrijfskritische informatie en deze vervolgens automatisch door te sturen naar de juiste afdeling of medewerker. Het resultaat is optimale productiviteit van de kantoormedewerker.
Xerox introduceert DocuMate 6440
Printing, Supplies - 18 aug. 2016

Xerox introduceert DocuMate 6440

De omvang van het digitale universum verdubbelt elke twee jaar, zo blijkt uit een rapport van IDC[i]. Bedrijven zoeken daarom naar manieren om waardevolle informatie uit zowel papieren als digitale documenten te ontsluiten.
Multifunction, Printing, Supplies - 24 nov. 2015

Xerox introduceert ‘Lifetime warranty’ voor geselecteerde multifunctionals en kleurenprinters

Klanten die binnen de laatste 60 dagen van hun garantie een volledig pakket Genuine Xerox-toner of -inkt aanschaffen, komen in aanmerking voor deze twaalf maanden on site Xerox-garantie. Ze kunnen tijdens de volledige levensduur van het product een beroep doen op deze garantie, totdat het einde van de onderhoudsperiode of het maximale aantal afgedrukte pagina’s is bereikt.
Xerox Rewards-programma beloont klanten nu ook met verbruiksartikelen van andere leveranciers
Printing, Supplies, Klanten - 10 nov. 2015

Xerox Rewards-programma beloont klanten nu ook met verbruiksartikelen van andere leveranciers

Het Genuine Xerox Rewards (GXR)-programma geeft klanten punten voor de aanschaf van toner en vaste inkt voor hun Xerox-apparatuur. Deze punten kunnen ze verzilveren voor vouchers en diverse zakelijke en consumentenproducten. Dit unieke loyaliteitsprogramma biedt nu voor het eerst Xerox-ondersteuning voor de aanschaf van verbruiksartikelen voor printers van andere fabrikanten.

Nieuw initiatief van Xerox helpt resellers om meer omzet te halen uit producten en services voor het MKB

Xerox lanceert wereldwijd een nieuw initiatief dat channelpartners voorziet van alle hulpmiddelen die zij nodig hebben om klanten te helpen groeien door het ontsluiten van het potentieel van hun Xerox-apparatuur. Dit stelt eindklanten in staat om hun productiviteit te verhogen en informatiebeveiliging te optimaliseren.
Pagina of 9