Nieuwsberichten

Pagina of 19
Xerox Brenva valt in de prijzen
Corporate, Printing - 15 mei 2017

Xerox Brenva valt in de prijzen

EDP, European Digital Press Association heeft tijdens FESPA in Hamburg zijn jaarlijkse Awards Ceremony gehouden. Een van de Award winnaars is de Xerox Brenva HD, in de categorie losblad kleurenprinters tot B3 formaat met meer dan 600.000 prints per maand. De Brenva is vorig jaar geïntroduceerd tijdens drupa.
Corporate - 26 okt. 2016

Xerox stelt twee nieuwe salesmanagers aan voor uitbreiding in transportmarkt

Xerox heeft Roberto Evoli (46) en Atif Maooied (34) aangesteld als salesmanagers voor transportservices. Beide heren zijn verantwoordelijk voor het transportportfolio in de Nordics, Groot- Brittannië, Nederland, Baltische staten en Oost- en Midden-Europa. Evoli en Maooied houden zich in hun nieuwe functie bezig met het uitbreiden van het Xerox-klantportfolio, onder andere op het gebied van intelligente transportsystemen (ITS), parkeeroplossingen, elektronische tolheffing en smart ticketing.
Corporate, Milieu - 05 okt. 2016

Xerox presenteert voortgang in MVO in 2016 Global Citizenship Report

Xerox publiceert haar 2016 Global Citizenship Report. Dit rapport brengt de voortgang in kaart die Xerox heeft geboekt met het op verantwoordelijke wijze leveren van technologie en business process management-diensten en het bijdragen aan oplossingen voor klanten en de samenleving. Het rapport richt zich op duurzaamheid, innovatie, diversiteit en maatschappelijke initiatieven.
Jeff Jacobson nieuwe CEO van Xerox Corporation na voltooiing separatie
Corporate - 24 jun. 2016

Jeff Jacobson nieuwe CEO van Xerox Corporation na voltooiing separatie

Xerox kondigt vandaag aan dat de Raad van Bestuur Jeff Jacobson heeft benoemd als CEO van Xerox Corporation, een van de twee onafhankelijke beursgenoteerde ondernemingen na opsplitsing van Xerox. Jacobson is op dit moment president van Xerox Technology en zal zijn huidige functie blijven vervullen totdat de separatie is voltooid.
Pagina of 19