XA Document Solutions en Xerox hebben een vijf-jarige concessionair overeenkomst getekend. Ryan Bark, verantwoordelijk voor het partnerkanaal bij Xerox Nederland is verheugd met het nieuwe contract.

“XA is een betrouwbare en loyale Gold Partner voor Xerox en succesvol in de markt. Ze zijn zeer ervaren met onze producten en diensten voor de kantooromgeving en het grafisch segment, tevens met dienstverlening als managed print services waarmee zij hun klanten de zorg omtrent documentenworkflow en printen uit handen nemen. Dit contract is een bevestiging van onze wederzijdse relatie. Ik kijk uit naar weer vijf jaar samenwerking.”

Marco Temperilli ondertekende met collega-directeur Martijn Jansen het contract voor XA en nam het plakkaat van Authorised Concessionair aan. “Wij hebben een langlopende relatie met Xerox en kijken vol vertrouwen naar de gezamenlijke toekomst waar wij onze klanten helpen met hun digitale transformatie.”

XA bestaat dit jaar 25 jaar. Ze zijn destijds begonnen als Document House Amersfoort en hebben zich ontwikkeld tot experts voor slimme documentoplossingen voor het MKB.

Ook duurzaam, vandaar dat zij ook actief lid zijn van De Duurzame Tafel.