Nieuwsberichten

Pagina of 11

Gebrek aan financieel welzijn heeft grote gevolgen voor werknemersproductiviteit

Bedrijven die actief met vitaliteitsprogramma’s bezig zijn, constateren de negatieve effecten van het gebrek aan financieel welzijn. Twee derde van alle bedrijven ziet dat de productiviteit afneemt en de helft wijt een groeiend arbeidsverzuim aan de financiële beslommeringen van werknemers. Dit blijkt uit het onderzoeksrapport ‘Working Well: A Global Survey of Workforce Wellbeing Strategies’ van Xerox HR Services.
Xerox blikt terug op succesvol drupa

Xerox blikt terug op succesvol drupa

Xerox heeft de afgelopen maanden haar belofte waargemaakt om inkjetpersen toegankelijker en betaalbaarder te maken voor de grafimediabranche. Daarvoor introduceerde Xerox twee nieuwe inkjetpersen de Xerox Trivor™ 2400 Inkjet Press en de Xerox Brenva™ HD Production Inkjet Press. De nieuwe inkjetpersen waren voor het eerst te zien op drupa 2016, hét wereldwijde grafimedia-event in Düsseldorf.
Pilot werpt vruchten af: officiële launch Xerox Seamless voor transportsector

Pilot werpt vruchten af: officiële launch Xerox Seamless voor transportsector

Xerox lanceert officieel haar Xerox Seamless™ transportoplossing. De nieuwe technologie maakt veilige ticketloze betalingen met smartphones mogelijk in het openbaar vervoer. De lancering volgt na een succesvolle pilot van negen maanden bij het gemeentelijke vervoersbedrijf Valence Romans Déplacements (VRD), dat de stad Valence in het zuidoosten van Frankrijk en de omliggende regio bedient.
Pagina of 11