Breukelen —  

Met de nieuwe apps voor de Xerox ConnectKey printers en multifunctionals zijn werknemers beter verbonden met populaire bedrijfsplatformen zoals Salesforce, QuickBooks Online en Concur ter ondersteuning van klantenrelatiebeheer, accounting en facturering. Daarnaast worden aanvullende processen door de nieuwe apps gestroomlijnd. Het aankopen en implementeren van deze apps is eenvoudig door de nieuwe website met ingebouwde e-commerce mogelijkheden voor partners.

De Morrell Group, een bedrijf dat zich richt op ontwerp en engineering, heeft de kracht van de ConnectKey apps ervaren. Het bedrijf bespaarde 25 procent op zijn kosten door zijn productdistributieproces te automatiseren met de Sign Me app, gebouwd door MidAmerica Technology, een Xerox Personalised Application Builder developer. De app digitaliseert het documentproces zodat zij sneller hun producten kunnen versturen.

David Hajciar, Operations Manager Morrell Group: “Sign Me is een app dat ons bedrijf sterk heeft verbeterd. We werken nu veel efficiënter en dat heeft een positieve invloed op ons bedrijfsresultaat.

Nieuwe apps maakt werk makkelijker

De constante ontwikkeling van het ConnectKey-portfolio benadrukt de vooraanstaande positie van Xerox op het gebied van printtechnologie. De nieuwste apps maken arbeidsintensieve, tijdrovende inspanningen eenvoudiger. Het gehele Xerox VersaLink en Xerox AltaLink portfolio beschikt over het unieke ConnectKey platform waarmee gebruikers toegang krijgen tot apps zoals:

  • Xerox Connect App voor Salesforce: geeft toegang tot het Customer Relationship Management-systeem van Salesforce direct vanaf de multifunctionele printer; upload en deel salesmanagement informatie in mappen van cliënten door documenten rechtstreeks te scannen naar Salesforce.
  • Xerox Audio Documents App: scant je documenten en transformeert deze op een veilige wijze naar audiofiles waardoor je kunt luisteren in plaats van lezen. Handig voor in de trein of in de auto en voor mensen met een visuele beperking.
  • Xerox Connect App voor QuickBooks Online: biedt een probleemloos onkostenvergoedingsproces aan door het scannen van meerdere bonnen. De gegevens van de bon worden rechtstreeks in een onkostenoverzicht ingevoerd en verzonden met een melding aan de juiste persoon voor tijdige goedkeuring.
  • Xerox Forms Manager App: versimpelt het managen van meerdere formulieren en vermindert daardoor fouten met archiveren van papieren documenten. Met intelligente routing via ingesloten QR-codes worden gescande formulieren automatisch naar het juiste e-mailadres verzonden.
  • Xerox Quick Link App: maakt het mogelijk om de Xerox MFP eenvoudig te koppelen aan computers of mobiele apparaten zonder ingewikkelde IT-configuraties.

Tracey Koziol, Senior Vice President Global Offerings Xerox: “De toekomst van het werken ligt in handen van de werkplekassistenten die van nut zijn bij de digitale transformatie. De evolutie van het ConnectKey-platform gaat hand in hand met onze strategie om de digitalisering te bevorderen, de productiviteit van onze klanten te verhogen en nieuwe inkomsten voor onze channel partners te genereren.”

Apps die docenten helpen

Met inzichten die zijn opgedaan door samen te werken met duizenden klanten uit het onderwijs heeft Xerox apps ontwikkeld die de productiviteit van docenten en studenten verhogen:

  • Xerox Connect App for Blackboard: biedt toegang tot het toonaangevend leermanagementsysteem. Documenten worden gedigitaliseerd en opgeslagen op het Blackboard Learn-account van de MFP.
  • Xerox Proofreader Service: controleert op het schrijven van verschillende elementen van de Engelse taal, zoals spelling, grammatica en plagiaat.

Extra waarde voor channel partners

Naast een prettige gebruikerservaring, biedt de voor e-commerce geschikte Xerox App Gallery een wereldwijde marktplaats voor channel partners om apps te promoten en verkopen. Ook zullen channel partners delen in de opbrengst wanneer hun klanten een app kopen. Tijdens het European Personalized Application Builder (PAB) Forum (7-8 november in het Xerox Innovation Center in Uxbridge, Engeland) leren channel partners hoe ze inkomsten na verkoop van multifunctionals kunnen stimuleren met de nieuwe ConnectKey-apps en hoe het nieuwe e-commerce-model hen helpt bij het maken, vermarkten en verkopen van hun eigen apps.

BLI Awards

Xerox is dit jaar bekroond met 15 BLI Winter Awards, onder meer met de gehele “BLI 2018 Monochrome Printer & MFP Line of the Year Award”, de “Outstanding MFP App Ecosystem” award voor de Xerox App Gallery, en 13 “Winter Pick” awards voor AltaLink en VersaLink als favoriete printers, copiers en MFP's in hun categorieën.

Bechikbaarheid

De nieuwste ConnectKey-apps van Xerox worden tussen het laatste kwartaal van 2018 en eerste kwartaal van 2019 in geselecteerde markten toegevoegd aan de Xerox App Gallery.