Breukelen, 10 november 2015 – Het Genuine Xerox Rewards (GXR)-programma geeft klanten punten voor de aanschaf van toner en vaste inkt voor hun Xerox-apparatuur. Deze punten kunnen ze verzilveren voor vouchers en diverse zakelijke en consumentenproducten. Dit unieke loyaliteitsprogramma biedt nu voor het eerst Xerox-ondersteuning voor de aanschaf van verbruiksartikelen voor printers van andere fabrikanten.

Xerox zet haar expertise op het gebied van printer- en toner-technologie in om tonercartridges en andere verbruiksartikelen aan te bieden voor laserprinters van concurrenten. Deze producten gaan vergezeld van een levenslange garantie en worden aangeboden tegen een 25 tot 40 procent lagere prijs dan de originele verbruiksartikelen. Bedrijven kunnen de kostenbesparingen die ze op deze manier realiseren inzetten om de manier waarop ze werken te verbeteren.

Sinds de introductie van het GXR-programma in 2013 hebben duizenden klanten van Xerox punten verzilverd voor de miljoenen beschikbare producten en vouchers. Het programma is momenteel in tien landen actief. Eind 2016 zal dit aantal naar verwachting zijn uitgebreid tot vijftien landen.

Klanten kunnen punten verzamelen ongeacht de manier waarop zij verbruiksartikelen aanschaffen, of ze dit nu doen via partners van Xerox of via geautoriseerde fysieke of webwinkels. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar voor het verzilveren van de punten. Klanten kunnen er zelfs voor kiezen om hun punten te doneren aan een liefdadigheidsinstelling of ze te gebruiken voor teambuilding-evenementen en incentives.

In Europa levert Xerox verbruiksartikelen voor laserprinters van andere merken zoals Brother, Canon, Epson, IBM, Kyocera, Lexmark, OKI en Panasonic.

Meer informatie over verbruiksartikelen van Xerox voor printers van andere leveranciers en het Genuine Xerox Rewards-programma is beschikbaar op www.xerox.nl/rewards.

-xxx-

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, geven wij vorm aan de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.