Breukelen, 24 november 2015 – Xerox introduceert Lifetime warranty voor een selecte reeks A3- en A4-printers en multifunctionele A4-kleurenprinters. Klanten die binnen de laatste 60 dagen van hun garantie een volledig pakket Genuine Xerox-toner of -inkt aanschaffen, komen in aanmerking voor deze twaalf maanden on site Xerox-garantie. Ze kunnen tijdens de volledige levensduur van het product een beroep doen op deze garantie, totdat het einde van de onderhoudsperiode of het maximale aantal afgedrukte pagina’s is bereikt.

Het ondersteuningsprogramma voor resellers en klanten is gericht op Genuine Xerox-verbruiksartikelen en heeft als doel Xerox-printers te beschermen en bij te dragen aan een jarenlange betrouwbare werking en kwalitatief hoogwaardige output. Deze actie vormt een aanvulling op de propositie die Xerox aan resellers en eindgebruikers biedt. Andere initiatieven zijn onder meer:

Xerox Supplies Services

  • Deze cloud-oplossing voorziet in eenvoudige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden voor het bewaken en bijbestellen van printsupplies voor netwerkprinters en multifunctionele printers van Xerox en andere belangrijke original equipment manufacturers (OEM’s).

Genuine Xerox Rewards

  • Dit loyaliteitsprogramma biedt klanten, als beloning voor het gebruik van originele producten van Xerox, de mogelijkheid om opgespaarde punten in te ruilen voor bijvoorbeeld cadeaukaarten, muziekdownloads, dvd’s, boeken, huishoudelijke artikelen, reizen en apparatuur van Xerox.

“Onze nieuwe actie geeft aan dat we vertrouwen op de kwaliteit van onze producten”, aldus Andy Muskett, general manager, UK, Xerox European Supplies and Reseller Group. “We blijven onze waardepropositie voor resellers kracht bijzetten en hen helpen om een duurzaam en winstgevend omzetkanaal op te bouwen op basis van uitmuntende producten en aantrekkelijke klantenaanbiedingen.”

Beschikbaarheid: De Lifetime warranty is per direct in Nederland beschikbaar. Een lijst van deelnemende producten en de volledige garantievoorwaarden zijn te vinden op: http://www.xerox.nl/kantoor/campaigns/lifetime-warranty/nlnl.html

 

 

-xxx-


Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

Disclaimer
“Xerox Lifetime Warranty” betekent dat u herhaaldelijk een gratis Xerox-garantie voor 12 maanden kunt claimen tijdens de bruikbaarheidsduur van een in aanmerking komend apparaat, indien u voldoet aan de voorwaarden (bijvoorbeeld het kopen van specifieke verbruiksartikelen van Xerox), het betekent niet dat u een eenmalige garantie van Xerox krijgt voor de bruikbaarheidsduur van het apparaat. Hier vindt u de voorwaarden. Alleen van toepassing op specifieke apparatuur en verbruiksartikelen die in de periode die vermeld is in de voorwaarden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Luxemburg, Nederland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken of Finland zijn aangeschaft bij Xerox of de wederverkoper van Xerox in deze locaties. Verbruiksartikelen moeten betrokken worden binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. De bruikbaarheidsduur van in aanmerking komende apparatuur wordt vastgesteld door Xerox (en deze kan eindigen nadat het maximum aantal pagina's is bereikt of vanwege de staat waarin het apparaat verkeert of het feit dat het inmiddels is verouderd)