Breukelen, 22 september 2016 – Om een einde te maken aan tijdrovende handmatige processen en om bedrijfsprocessen meer te stroomlijnen introduceert Xerox de nieuwe DocuMate® 3125-scanner. De scanner helpt het werken zelf makkelijker te maken door het digitaliseren van bedrijfskritische informatie en deze vervolgens automatisch door te sturen naar de juiste afdeling of medewerker. Het resultaat is optimale productiviteit van de kantoormedewerker.

Nieuwe functionaliteiten
De Xerox DocuMate 3125-scanner levert snellere prestaties dan zijn voorganger. Met scansnelheden tot 40 pagina’s per minuut, 70 afbeeldingen per minuut bij dubbelzijdig bedrukte vellen en automatische documentinvoer met ruimte voor 50 pagina’s, kunnen werknemers snel A4-documenten, geplastificeerde kaarten en formulieren in digitale bestanden omzetten. De hoge scansnelheid en kleine omvang van het apparaat maken de DocuMate 3125 de ideale oplossing voor het MKB en werknemers die vanuit huis werken.

De scanner biedt gebruikers de mogelijkheid om documenten veilig op te slaan op een pc of ze met een simpele muisklik rechtstreeks naar de cloud te verzenden. Zo kan een verzekeringsbedrijf op eenvoudige wijze claims scannen en automatisch geleiden naar de claim afdeling voor directe verwerking. Deze mogelijkheden maken een einde aan lastige en arbeidsintensieve taken. Medewerkers houden hierdoor meer tijd over voor hun kerntaken.

“De digitale transformatie laat zich in elke sector gelden. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om oplossingen te vinden voor het digitaliseren van documenten zodra die de kantoor workflow binnenkomen”, aldus Walt Thinfen, bestuursvoorzitter en CEO van Visioneer®, het bedrijf dat de Xerox DocuMate-scanners vervaardigt. “De betrouwbare en gebruiksvriendelijke DocuMate 3125-scanner biedt alles wat nodig is om organisaties te helpen met het digitaliseren, beheren en beveiligen van bedrijfskritische informatie.”

Naadloze integratie
De geavanceerde en gecertificeerde TWAIN™- en ISIS®-drivers van de DocuMate 3125 zijn compatibel met pc’s en Macs. Dit stelt werknemers in staat om de scanner te gebruiken in combinatie met honderden softwareoplossingen voor enterprise content management (ECM) en document image management (DIM) ter verbetering van het documentbeheer. De scanner integreert eenvoudig met de bestaande technologische infrastructuur van bedrijven. Bovendien corrigeert de scanner de kwaliteit van afbeeldingen om ervoor te zorgen dat alle gedigitaliseerde documenten er feilloos uitzien en optimaal leesbaar zijn.

Beschikbaarheid
De Xerox DocuMate 3125-scanner is per direct verkrijgbaar via erkende Europese resellers.

                                                                       -xxx-
 

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met de expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en kennis van wat gebruikers willen, verbetert Xerox de workflow en wordt productiviteit, efficiëntie en personalisering versterkt. De medewerkers creëren in 180 landen betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor Xerox-klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen. Xerox Corporation, als document technology en document outsourcing bedrijf en Conduent Incorporated, een business process services bedrijf. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Over Visioneer, Inc.
Visioneer, Inc., leider in scanner en document management oplossingen, biedt een ruime reeks aan digital imaging hardware producten voor de pc’s en zijn wijd verspreid in Europa. In 2003 combineerde Visioneer haar scanner technologie met Xerox en ontwikkelde de Xerox DocuMate produktlijn. Visioneer en Xerox DocuMate scanners en imaging software oplossingen bieden snelheid, kwaliteit en geavanceerde papierafhandeling op een gebruiksvriendelijke manier met de exclusieve Visioneer OneTouch® technologie. Visioneer is een geautoriseerd trademark licensee van Xerox. Voor meer informatie over Visioneer en Xerox scanning oplossingen, ga naar www.visioneer.com, www.visioneer.com/company/news of www.xeroxscanners.com. Voor commentaar of dialoog ga naar http://www.facebook.com/visioneerinc, http://twitter.com/visioneerinc.

Xerox®, Xerox, Design® en DocuMate® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Visioneer® en OneTouch® zijn handelsmerken van Visioneer, Inc. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.