Breukelen, 18 augustus 2016 – De omvang van het digitale universum verdubbelt elke twee jaar, zo blijkt uit een rapport van IDC[i]. Bedrijven zoeken daarom naar manieren om waardevolle informatie uit zowel papieren als digitale documenten te ontsluiten en beheren. Om hen daarmee te helpen introduceert Xerox de DocuMate® 6440, een van de snelste en meest gebruiksvriendelijke scanners in zijn klasse. De scanner is voorzien van ingebouwde software voor beeldoptimalisatie en is daardoor in staat om tot één pagina per seconde te scannen. De scans worden vervolgens automatisch en zonder kwaliteitsverlies verzonden naar een van de negen voorgeprogrammeerde en configureerbare bestemmingen.

Walt Thinfen, bestuursvoorzitter en CEO van Visioneer, dat scanners uit de Xerox DocuMate-reeks vervaardigt en verkoopt: “Voor bedrijven die de digitale transformatie willen omarmen is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste technologie. Zeker tijdens hun eerste en cruciale stap van papier naar digitaal. De nieuwe DocuMate 6440 biedt tal van functies die de efficiëntie verbeteren en stelt organisaties in staat om bedrijfskritische informatie op een slimmere manier te analyseren en beheren.”

Een geautomatiseerde workflow met één druk op de knop
De DocuMate 6440 maakt gebruik van Visioneer OneTouch®-technologie. Met één simpele druk op de knop kunnen documenten direct worden gescand en verzonden naar vrijwel elke applicatie, map of apparaat. De geïntegreerde Acuity-software voor beeldoptimalisatie corrigeert en verbetert beelden automatisch. Elk gescand document kan probleemloos worden omgezet in een doorzoekbaar PDF-bestand en vervolgens worden doorgezet naar een e-mailprogramma of zakelijke internetapplicatie. Zorginstellingen kunnen bijvoorbeeld documenten van patiënten snel scannen en automatisch doorsturen naar de apotheek of facturatieafdeling. Dit zorgt voor verbeterde productiviteit en efficiëntie voor de zorginstelling en de patiënt.

Zowel plastic ID- en verzekeringspassen als papieren documenten kunnen snel worden gescand via de automatische invoerlade voor documenten, die ruimte biedt voor 80 pagina’s. De Documate 6440 levert tot 33 procent snellere prestaties dan zijn voorganger en kan 60 dubbelzijdige kleurenpagina’s per minuut scannen.

De veelzijdigheid van de scanner in combinatie met geavanceerde technologie voor papierverwerking maakt de DocuMate 6440 een ideale oplossing voor organisaties in de gezondheidszorg, bancaire sector, onderwijs- en overheidssector, financiële dienstverlening, energie-industrie en productie-industrie.

Beschikbaarheid
De Xerox DocuMate 6440 is per direct verkrijgbaar via erkende resellers.

 

[1] IDC, The Digital Universe of Opportunities: Rich Data and the Increasing Value of the Internet of Things, door Vernon Turner, John F. Gantz, David Reinsel en Stephen Minton, april 2014.

-xxx-

------
Bijschrift bij afbeelding: de Xerox DocuMate 6640

Over Visioneer, Inc.

Visioneer, Inc., is een leider in scanners en oplossingen voor documentbeheer. Het levert een breed scala aan hardware-oplossingen voor digitale beeldverwerking voor de productsegmenten desktop, geografisch verspreide organisaties en afdelingen en de scanningsegmenten mobiel en filialen. In 2003 combineerde Visioneer haar geavanceerde scannertechnologie met de merkbekendheid van Xerox. Dit resulteerde in de productreeks Xerox® DocuMate®. De krachtig presterende zakelijke scanners en softwareoplossingen voor beeldverwerking van Visioneer en Xerox DocuMate bieden gebruikers snelheid, hoogwaardige beeldkwaliteit, geavanceerd papierbeheer en gebruiksgemak op basis van de exclusieve Visioneer OneTouch®-technologie. Visioneer is een gemachtigd licentienemer van Xerox. Raadpleeg voor meer informatie over de scanoplossingen van Visioneer en Xerox www.visioneer.com, www.visioneer.com/company/news of www.xeroxscanners.com. Bezoek voor discussies en brancheperspectieven http://www.facebook.com/visioneerinc, http://twitter.com/visioneerinc.

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met de expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en kennis van wat gebruikers willen, verbetert Xerox de workflow en wordt productiviteit, efficiëntie en personalisering versterkt. De medewerkers creëren in 180 landen betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor Xerox-klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgedeeld in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen, een business proces outsourcing bedrijf en een document technology bedrijf. Xerox verwacht de separatie eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Design® en DocuMate® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Visioneer is een erkend handelsmerk en licentiehouder van Xerox.