Woerden, 5 mei  2014 – Xtandit, de grootste concessionair van Xerox, heeft de deuren geopend van haar Experience Center. Xtandit viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en grijpt deze mijlpaal niet alleen aan om terug te kijken, maar ook om haar blik op de toekomst te richten. Het Experience Center speelt daarbij een sleutelrol. Xtandit heeft een cruciale bijdrage geleverd aan de adoptie van MPS in het MKB en het Experience Center laat bezoekers de voordelen ervan op een interactieve manier ervaren.

Het Experience Center van Xtandit laat zien hoe organisaties hun klanten toegevoegde waarde kunnen bieden. Niet alleen met MPS, maar ook op het gebied van IT-processen. In deze innovatieve omgeving, met een focus op groen, grafisch en office, kunnen klanten, partners en andere geïnteresseerden zelf de antwoorden op hun vraagstukken ervaren. Niet de machines, maar de oplossing staat daarbij centraal. Uniek in het Experience Center is de customer servicedesk van Xtandit. Bezoekers kunnen via grote schermen real-time volgen hoe Xtandit haar klanten helpt. Het innovatieve touch table screen laat bezoekers ervaren hoe workflowprocessen precies werken en welke resultaten zij ermee kunnen bereiken.

Edwin Jongsma, Commercieel Directeur bij Xtandit: “Printers zijn de op- en afrit naar de digitale snelweg en wij zijn van plan om onze innovatieve koers door te zetten, samen met Xerox. In 25 jaar hebben we veel bereikt en we willen dat in de toekomst graag voortzetten. Wij zullen ons blijven focussen op het helpen van onze klanten met het herontwerpen en verbeteren van hun document- en businessprocessen. Ook zetten we volop in op onze outsourcingstrategie, waarbij we de printinfrastructuur van bedrijven op afstand beheren. Onze MPS-oplossing helpt onze klanten om hun doelstellingen op het gebied van bijvoorbeeld kostenbesparing, MVO en veiligheid te behalen en we zijn er trots op dat we dat kunnen laten zien in ons Experience Center.”

Samenwerking
Meer informatie over de samenwerking en plannen van Xerox en Xtandit zijn te vinden op www.xtandit.nl. Hier staan interviews met Bob Bron, Algemeen Directeur Xtandit en Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox Nederland. Ook Edwin Jongsma, Commercieel Directeur Xtandit, en Wilco van Bezooijen, Country General Manager ECG komen in deze interviews aan het woord.

Over Xtandit
Xtandit is de grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa. In 25 jaar heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner, gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen, en het beheren van een breed scala aan printomgevingen. Xtandit is in 2010 en in 2011 uitgeroepen tot Xerox Partner of the Year, en in 2012 en 2013 tot Managed Print Services (MPS) Partner of the Year. Tevens is Xtandit in 2013 beloond met de CompTIA Managed Print Trustmark en is uitgeroepen tot Best regional MPS Provider en Best Independent Plus MPS Provider, door de Managed Print Services Association (MPSA). Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden, met daarnaast vestigingen in Capelle a/d IJssel en Amsterdam. Voor meer informatie zie www.xtandit.nl

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.