De Meern, Xerox kondigt vandaag de nieuwe serie multifunctionele printers aan, de PrimeLinkTM B9100 de zwart-wit versie in de PrimeLink familie.

Geboortecertificaten, contracten, medische rapporten, examenresultaten, etc, de belangrijke documenten in ons leven zijn met name geprint in zwart. Feit is, dat 63% van al het printwerk gedaan wordt met zwart1.

“Onze klanten willen verbeterde kwaliteit, snelheid, hoge productiviteit en schaalbare afwerkingsmogelijkheden en dat gecombineerd in een klein model dat past in elke ruimte”, zegt Marcel Wisman, Office Product & Solutions manager Xerox. “Er is veel vraag naar zwart-wit printers, dus we investeren in zowel de hardware als de connectiviteit en workflow die klanten verwachten of het nu op kantoor of in een grafische omgeving is.”

Connectiviteit en workflow automation zijn belangrijk bij de transformatie van de huidige manier van werken. De PrimeLink B-serie geeft productiviteit een boost met toegang tot de Xerox App Gallery waar meer dan 80 ConnectKey Apps in staan die arbeidsintensieve processen automatiseren, workflows integreren en connecteren aan belangrijke bedrijfsprocessen, of ze nu in educatie, legal, overheid, zorg of andere industrietakken plaatsvinden.

Voor inhouse repro’s en printshops komt licht productieprintwerk vaak met uitdagingen qua vloeroppervlakte. Flexibel en schaalbaar past de PrimeLink B-serie in een kleine franchise printshop of breidt hem uit en hij kan een grote reeks aan professioneel print- en afwerkmogelijkheden aan, bekend van de Xerox Versant en PrimeLink kleurenproductlijnen. Hij levert een mooie fotokwaliteit, zeker met de optionele Fiery-toepassingen. Hij kan een brede reeks aan substraten aan, inclusief zwaardere media (tot 350 gram) en banners (330x660 mm) die nieuwe toepassingen mogelijk maken.

De PrimeLink is gecertificeerd voor EPEAT Gold en voldoet aan de Energy Star 3.0 eisen.

1US and Worldwide Production Monochrome Forecast, 2019-2023, IDC