webinar2

Hoe u met 11 kleuren een miljoen(!) verschillende mogelijkheden heeft? Dat ontdekt u tijdens het gratis webinar op 16 maart van 17.00 – 18.00 uur. In het webinar leert u hoe de Xerox Adaptive CMYK+-technologie, drukkerijen en printservice dienstverleners helpt om verder te gaan dan standaard printen. Hoe u geavanceerde en slimme applicaties gebruikt, opvallende digitale verfraaiingen toevoegt en zorgt dat klanten meer dan tevreden zijn én terugkomen.

Aanmelden

Ben Maurais, eigenaar en operator bij ePrint, Inc.: "Het was heel spannend om onze klanten een breed scala aan printoplossingen te kunnen bieden, waardoor ze echt opvallen met in het oog springende gedrukte marketingmaterialen in zowel metallic als fluorescerend op onze Xerox Versant 280 Press."

In dit exclusieve webinar deelt Ben:

  • Waarom hij investeerde in Xerox Adaptive CMYK+ Technology
  • Waardoor juist hij opvalt en in staat is nieuwe klanten binnen te halen
  • Hoe ePrint, Inc. klanten verbaast en overtuigt én klanten “laat groeien”.
ben

Over de spreker

Voordat Ben Maurais in de zomer van 1999 ePrint, Inc. oprichtte, ontwikkelde Ben zijn ondernemersgeest en liefde voor printen bij het Korps Mariniers. Later werd hij account executive voor een Fortune 500-bedrijf en gebruikte deze ervaring om zijn eigen familiebedrijf te starten. Ben blijft nieuwe manieren vinden om aan de hoge eisen van zijn klanten te voldoen, waarbij hij Xerox®-technologie gebruikt om de toekomst voor te blijven.

Aanmelden