Breukelen, 14 november 2012 – Xerox introduceert een nieuwe lijn van laaggeprijsde en milieuvriendelijke tonercartridges van hoge kwaliteit voor niet-Xerox printers. De cartridges van deze Responsible-lijn zijn ontworpen voor de meest gebruikte (OEM) laserprinters van Brother, Canon, Epson, HP, IBM, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Oki en Panasonic. De Responsible-cartridges hebben de volgende voordelen:
 
  • Kostenbesparingen van ten minste vijftig procent ten opzichte van OEM-cartridges, waardoor beheerders van grote printerparken, zoals managed print service providers, aanzienlijk kunnen profiteren
  • Hoogwaardige printkwaliteit van de eerste tot de laatste pagina
  • Het rendement is gelijk aan de opbrengsten van OEM-cartridges
  • Twee jaar garantie bij elke cartridge
 
“De cartridges uit de Responsible-lijn voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen die Xerox gebruikt voor de tonercartridges voor haar eigen printers. Met ons merk achter deze cartridges kunnen gebruikers vertrouwen op consistente hoogwaardige prestaties”, aldus Patrick de Jong, European Business Manager bij Xerox Document Supplies Europe.
 
Meer dan negentig procent van de originele onderdelen van de cartridges wordt hergebruikt om productiekosten te voorkomen en afval te verminderen. Deze duurzame onderdelen worden grondig geïnspecteerd door een ISO 9001 gecertificeerd productieproces. Slijtagegevoelige componenten worden dan vervangen en nieuwe toner toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de cartridges continu goede prestaties leveren.
 
Beschikbaarheid
De Responsible-lijn van Xerox is direct beschikbaar via geautoriseerde resellers van Xerox door middel van distributeur Convena International in Venlo (www.convena.com). Ook voor prijzen kunt u bij Convena informatie opvragen.
 
-xxx-
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl