Breukelen, 27 september 2013 – Print- en signbedrijf CopyNet uit Haarlem heeft geïnvesteerd in een Xerox Nuvera 120 EA. Het bedrijf kiest daarmee naast kleur ook voor zwart-wit. Met de nieuwe Nuvera speelt CopyNet in op de continue vraag naar scherpgeprijsde zwart-wit afdrukken in grote oplages van hoge kwaliteit. Door de aanwezigheid van een Xerox ColorPress 1000 kunnen klanten hun complexe kleur- en zwart-wit-opdrachten met elkaar combineren.

Martin Hop, directeur van CopyNet Print & Sign: “Doorslaggevend in onze keuze voor de Nuvera 120 was het groene karakter van de machine. De Nuvera is energiezuinig en maakt gebruik van milieuvriendelijke EA-toners. Bovendien haalt Xerox de verbruiksartikelen na gebruik bij ons op voor recycling. Maar de Nuvera 120 past ook perfect bij onze behoefte aan gebruiksgemak. Onze monteur is in korte tijd getraind om de machine zelf te kunnen onderhouden. Daarnaast biedt de Nuvera de kracht en snelheid die we nodig hebben voor ingewikkelde opdrachten en is hij tegelijkertijd geschikt voor de meer alledaagse afdruk- en kopieeropdrachten. Allemaal zaken waarmee Xerox ons werk makkelijker maakt. Zo kunnen we met deze groene machine snel inspelen op de diverse behoeften van particulieren en bedrijven in de Haarlemse regio, en dat hoeven niet alleen kunstschilders te zijn!”


Scannen, kopiëren en printen
De Xerox Nuvera 120 EA kopieert, scant en print 120 beelden per minuut en verwerkt een ruime keuze aan papiersoorten, -formaten en -gewichten. Opdrachten bestaande uit gedrukte originelen en digitale afdrukbestanden kunnen met elkaar worden geïntegreerd. De EA-toners leveren een afdrukkwaliteit die nauwelijks te onderscheiden is van offset.

 

-xxx-

 

Over CopyNet
CopyNet is een print- en signbedrijf uit Haarlem dat al meer dan 20 jaar succesvol oplossingen biedt voor zowel zakelijke als particuliere klanten en instellingen. Het bedrijf levert print- en drukwerk in ieder gewenst formaat en verzorgt binnen- en buitenreclame voor acties of evenementen. CopyNet is tevens specialist in fotopanelen en grootformaat prints. Door jarenlange ervaring en kennis van productietechnieken is CopyNet in staat om snel te schakelen. Meer informatie op www.copynet.nl.

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.