De Digitale Drukker (DDD) legt zich toe op bijzonder digitaal drukwerk dat nóg sneller bij de klant komt en investeert daarom in een Xerox Iridesse. Deze digitale productiepers print tot zes kleuren in één drukgang. CMYK plus optioneel goud, zilver, wit en transparant. DDD vergeleek de kwaliteit met andere mogelijkheden in de markt door klantenmaterialen te testen en liet hun klanten kiezen. De Iridesse sprong eruit vergeleken bij andere digitale persen, mede dankzij de kwaliteit en het drukken van zes kleuren waaronder metallics. Doordat er zes kleuren in één drukgang gaan, is er bovendien flinke tijdwinst.

Jack Willemsen, directeur-eigenaar van De Digitale Drukker: “We doen veel productiewerk en merken dat onze klanten steeds vaker bijzondere accenten in hun drukwerk willen leggen. Onlangs breidden we al uit met twee degels voor pregen en foliewerk. Het aanschaffen van onze nieuwe Iridesse om de drukcapaciteit uit te breiden en voortaan metallics te kunnen drukken was een logische vervolgstap. We zijn er zelf erg blij mee en zien het enthousiasme van onze klanten ook terug in de aanvragen!”

Lees ook het uitgebreide interview van Robbert Delfos met DDD in Printmatters.

xxx

Over Xerox
Xerox Corporation is een technologieleider die de manier waarop de wereld communiceert, verbindt en werkt innoveert. We begrijpen wat de kern is van het delen van informatie - en alle vormen die het kan aannemen. We omarmen de integratie van papier en digitaal, de toenemende vraag naar mobiliteit en de behoefte aan naadloze integratie tussen werk en privé. Elke dag helpen onze innovatieve printtechnologieën en intelligente werkoplossingen mensen te communiceren en op een betere manier te werken. Ontdek meer op Xerox.nl en volg ons op Twitter op @Xeroxnederland.