Breukelen, 20 oktober 2014 – Het tempo van het bedrijfsleven blijft versnellen, ondernemers hebben hulpmiddelen nodig om de productiviteit te maximaliseren en kosten te controleren. Xerox speelt hierop in door vijf nieuwe producten aan haar portfolio toe te voegen: Xerox Phaser® 3260, Xerox WorkCentre® 3225, Xerox WorkCentre 4265, Xerox ColorQube® 8580 en de Xerox ColorQube 8880.

Efficiënte alleskunner

De A4 zwart-wit Phaser 3260 en het WorkCentre 3225 zijn ontworpen om individuele gebruikers of kleine teams te ondersteunen. Met Wi-Fi Direct kan worden geprint vanaf smartphones, tablets en laptops zonder gebruik te maken van een bestaand draadloos netwerk. Beide machines beschikken over een ingebouwde Apple AirPrint. Nieuwe scan-to-e-mail functies stellen de gebruiker in staat om papier eenvoudig om te zetten naar digitale documenten en te e-mailen

De nadruk ligt op snelheid en kwaliteit, beide machines printen tot 28 pagina’s per minuut (ppm), met de eerste pagina in slechts 8,5 seconden. Consistentie, duidelijke tekst, scherpe afbeeldingen en verbeterde kwaliteit worden bereikt door een resolutie van 4800x600 dpi. Het WorkCentre 3225 biedt ook betrouwbare, kosteneffectieve kopieer-, scan- en faxmogelijkheden.

Dankzij het kleine formaat en de wifi mogelijkheden, zijn beide producten flexibel in te zetten in elke kantooromgeving.

Zeer functioneel voor ondernemingen

Het Xerox WorkCentre 4265 voldoet aan alle vereisten die een drukke bedrijfsomgeving vraagt. Deze high-end A4 zwart-wit MFP heeft een 7-inch touchscreen/gebruikersinterface en heeft makkelijk te gebruiken kopieër-, print-, scan-, e-mail- en (optionele) faxfunctionaliteiten. Het WorkCentre 4265 werkt uitstekend in combinatie met Xerox Next Generation Managed Print Services, zodat bedrijven hun informatiebehoeften effectiever kunnen beheersen.

Andere functionaliteiten van het WorkCentre 4265 zijn:

 • Configuraties variërend van desktop tot vloermodellen
 • Scannen met snelheden tot 70 afbeeldingen per minuut
 • Afwerkmogelijkheden zoals sorteren, nieten en papierinvoer tot 3.240 vellen
 • Snel kopiëren en printen met 53 pagina’s per minuut, met de eerste kopie in minder dan 5 seconden
 • De Print Around functie bespaart tijd door automatisch een document tegen te houden als er iets niet klopt (zoals een ander papierformaat) en print vervolgens het volgende document in de wachtrij.

Afvalbewust en zonder gedoe printen in kleur

De twee nieuwe Xerox ColorQube A4 kleurenprinters bieden productieve, afvalbewuste printoplossingen met een uitzonderlijke printkwaliteit. De Xerox ColorQube 8580 is ontworpen voor het MKB met standaard printbehoeftes. De Xerox ColorQube 8880 biedt een lage total cost of ownership voor bedrijven van elke omvang met de behoefte aan een hoog volume kleurenprints.

Met behulp van Xerox’s gepatenteerde vaste inkt technologie produceren de printers consistente, levendige kleuren voor verschillende mediatypes, waaronder gerecycled papier. Andere functionaliteiten zijn:

 • Adobe Postscript 3 en door PANTONE® goedgekeurde solid kleursimulaties, die zorgen voor scherpe teksten en afbeeldingen in kleur
 • Het gemak van direct printen vanuit PDF, JPEG, TIFF en PNG-files
 • Mopria™ certificering die mobiel printen vanaf tablets en smartphones vereenvoudigt
 • Colour by Words editing tool die gebruikers in staat stelt om uit een menu van woorden de kleurafdruk te verbeteren en te verzekeren dat kleuren al op het eerste vel juist geprint worden
 • Printen tot 51 pagina’s per minuut.

Milieuvoordelen van de EnergyStar 2.0 gecertifieerde en EPEAT Silver rated ColorQube 8580 en ColorQube 8880 zijn:

 • Eenvoudig te vervangen cartridge-vrije vaste inkt die 90% minder afval produceert ten opzichte van vergelijkbare laserprinters
 • De Intelligent Ready feature herkent gebruikerspatronen om energieverbruik en productiviteit te optimaliseren
 • Een Earth Smart printdriver stelt de gebruikers in staat om de meest milieubewuste printinstellingen te kiezen.
 • Gebundelde Greenprint software helpt gebruikers om alleen de gewenste pagina’s te printen om papier en inkt verbruik te drukken.

Beschikbaarheid

Alle machines zijn per direct beschikbaar.

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.