6 november 2018 - Een groeiend aantal Europese Xerox ontwikkelaars ontwerpt en verkoopt op maat gemaakte apps. Deze apps verbeteren de productiviteit op de werkplek en versnellen de digitale transformatie door individuele processen van gebruikers volledig op maat te automatiseren. Simpele, repeterende handelingen worden door de app teruggebracht tot een minimaal aantal stappen. Zo worden multifunctionele printers pas echte werkplekassistenten.

Channel partners kunnen omzet genereren door een nieuw e-commerce-model. Dit model creëert een wereldwijde marktplaats waarmee partners hun klanten kunnen adviseren over het gebruik van apps. Xerox channel partners worden beloond met een percentage van de omzet dat door hun klanten via de App Gallery gegenereerd wordt.

Xerox organiseert haar tweede European Personalised Application Builder-event (PAB) voor ontwikkelaars om dit bedrijfsmodel verder toe te lichten. Het event vindt plaats op 7 en 8 november in het Xerox Innovation Center in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens het event zullen onderwerpen besproken worden zoals:

  • Transformatie: dankzij de apps van Xerox ontwikkelaars worden channel partners in staat gesteld de vertaalslag te maken van een MFP naar een MFP met toegevoegde waarde

  • Innovatie: tips om innovatie binnen een organisatie te ontwikkelen

  • Marktkennis en nieuwe aanbiedingen: Xerox-updates over verschillende apps, evenals nieuwe e-commerce-mogelijkheden waardoor het voor channel partners en eindklanten gemakkelijker wordt om apps te zoeken, te kopen en te implementeren.

EtiQube, een in Italië gevestigd bedrijf en een van de meest actieve app-ontwikkelaars van Xerox, heeft een portfolio met softwareoplossingen gecreëerd dat een breed scala aan problemen van klanten oplost. Alberto Raimondi, CEO en eigenaar van EtiQube: "Sinds we bezig zijn met de ontwikkeling van apps, zijn de gesprekken met onze klanten op een veel strategischer niveau. We praten niet alleen over printers, maar over het inzetten van Xerox-werkplekassistenten om bedrijfsprocessen opnieuw in te richten en te automatiseren, waardoor een productievere werkplek wordt gecreëerd."

Bertrand Cerisier, vicepresident Global Marketing, Technology & Services Offerings, Xerox. "De kansen voor onze channel partners zijn grenzeloos en we maken het nu nog gemakkelijker voor hen om deze apps op de markt te brengen. We zijn er om hen van begin tot eind te ondersteunen."

Bij interesse over de mogelijkheden om app ontwikkelaar te worden, ga naar www.xerox.com/personalize.

Over Xerox
Xerox Corporation is een technologieleider die de manier waarop de wereld communiceert, verbindt en werkt innoveert. We begrijpen wat de kern is van het delen van informatie - en alle vormen die het kan aannemen. We omarmen de integratie van papier en digitaal, de toenemende vraag naar mobiliteit en de behoefte aan naadloze integratie tussen werk en privé. Elke dag helpen onze innovatieve printtechnologieën en intelligente werkoplossingen mensen te communiceren en op een betere manier te werken. Ontdek meer op Xerox.nl en volg ons op Twitter op @Xeroxnederland.

-XXX-

Media Contact:            

Patty de Jong, Xerox
+31 (0)6 205 41 506
Patty.deJong@xerox.com

 

Text100 – Anouk van Balen
+31 (0) 6 41 55 33 81
Xerox@text100.nl

Opmerking: Voor RSS news feeds, ga naar https://www.news.xerox.com. Voor openlijk commentaar, perspectieven op onze markt ga naar http://twitter.com/xerox, http://www.linkedin.com/company/xerox, http://connect.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

Xerox® en Xerox and Design®  zijn merken van Xerox in de Verenigde Staten en andere landen