BREUKELEN, 29 juli 2019 – Xerox introduceert een serie van drie nieuwe monochrome, laaggeprijsde printers die zijn ontworpen voor kleine kantooromgevingen. Zij printen mooie kwaliteit, zijn veilig en gebruiksvriendelijk. Het zijn de B210 printer en de B205 en B215 multifunctionele printers. Ze zijn alle drie uitgerust met snelle draadloze verbinding zodat gebruikers overal en op elk tijdstip kunnen printen.

Elk apparaat beschikt over WiFi Direct technologie, die ervoor zorgt dat je draadloos zonder router en mobiel kunt printen met Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria en Android ondersteuning. Deze serie print tot snelheden tot 31 ppm met hoge resolutie van 1200 x 1200 dpi kwaliteit.

Geleerd van de Xerox VersaLink en AltaLink series heeft de B215 ook een aanraakscherm van 3,5 inch, zodat het voor de gebruikers net een smartphone is.

“Kleine kantoren en mensen die vanuit huis werken hebben dezelfde wensen voor gebruiksgemak, functionaliteit, capaciteit en productiviteit als mensen in grote(re) kantoren. Deze serie lichtgewicht, compacte printers bieden deze mogelijkheden voor een goede prijs,” zegt Terry Antinora, vice president en general manager Workplace Solutions, Xerox.

Deze producten zijn per direct verkrijgbaar.

Over Xerox
Xerox Corporation is een technologieleider die de manier waarop de wereld communiceert, verbindt en werkt innoveert. We begrijpen wat de kern is van het delen van informatie - en alle vormen die het kan aannemen. We omarmen de integratie van papier en digitaal, de toenemende vraag naar mobiliteit en de behoefte aan naadloze integratie tussen werk en privé. Elke dag helpen onze innovatieve printtechnologieën en intelligente werkoplossingen mensen te communiceren en op een betere manier te werken. Ontdek meer op Xerox.nl en volg ons op Twitter op @Xeroxnederland.