Breukelen, 22 september 2014 – Xerox lanceert de Xerox C60/C70 kleurenprinter waarmee bedrijven in staat zijn te profiteren van veelzijdige toepassingsmogelijkheden en professionele printkwaliteit. De printer beschikt over een hoge afdrukkwaliteit, brede ondersteuning van verschillende media, flexibele afwerkmogelijkheden, een modulair ontwerp en serveropties. Deze functionaliteiten maken de lichte productieprinter geschikt om nieuwe activiteiten te ontplooien. Of het nu gaat om het printen van magneetstickers voor een winkelier of gepersonaliseerde brochures voor een organisatie.

De Xerox C60/C70 kleurenprinter biedt scherpe, consistente en accurate afdrukkwaliteit met een resolutie van 2400 x 2400 dpi. Inline afwerkopties, zoals meervoudig nieten, perforeren, vouwen, katernen maken, afwerken met een rechte rugbinding (square folding) en schoonsnijden aan voorzijde voor productie van brochures, rapporten en nieuwsbrieven, zorgen voor een professioneel uiterlijk.

De Xerox Emulsion Aggregation (EA) toner heeft een extreem laag smeltpunt. Daardoor is het mogelijk om op oneffen materialen zoals linnen af te drukken. Ook hecht de EA-toner zich aan synthetische materialen zoals polyester, waardoor er bijvoorbeeld op raamstickers en etiketten geprint kan worden.

De Xerox C60/C70 kleurenprinter biedt onder andere:

  • Snelheid tot 70 pagina’s per minuut in kleur en 75 ppm in zwart-wit.
  • Toonaangevende kwaliteit en grafische certificeringen: IDEAlliance Certified Digital Press System, Gracol, Fogra offset en Pantone gecertificeerd.
  • Een keuze uit vier printservers/controllers van Xerox en EFI. Deze oplossingen verbeteren het kleurenbeheer, de productiviteit en stroomlijnt arbeidsintensieve processen door middel van:
    • Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery® die gebruik maakt van het nieuwste systeem van EFI de Fiery FS150 Pro.
    • Xerox FreeFlow Print Server Integrated. Deze nieuwe controller voor productieworkflows is gebouwd op Microsoft Windows architectuur tegen een zeer betaalbare prijs. 
  • Variabele datamogelijkheden voor gepersonaliseerde toepassingen.
  • Efficiënte voorgeprogrammeerde workflow-oplossingen voor taakbeheer, beveiliging van printopdrachten, monitoring en tracking.

Beschikbaarheid

De Xerox C60/C70 kleurenprinter is direct beschikbaar via resellers, concessionairs en distributeurs. De adviesprijs is € 23.370,-.


-xxx-

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.