Breukelen, 18 mei 2016 – Xerox helpt grafimediabedrijven met de nieuwe Markt Segment Serie inzicht te geven in groeikansen binnen zeven marktsegmenten. Op basis van deze zeven groeimarkten demonstreert Xerox tijdens drupa 2016 de daarbij behorende oplossingen op haar stand.

De Markt Segment Serie bestaat uit een serie E-books, waarin statistieken, marktinzichten, praktische adviezen en een infographic per segment zijn opgenomen. De E-books dienen als blauwdruk voor grafische ondernemers die op zoek zijn naar aantrekkelijke groeikansen. Vandaag gaat de eerste in de reeks live. Transactionele Marketing, vaak ook precisiemarketing genoemd.

In aanloop naar drupa 2016 stelt Xerox de andere E-books uit de Markt Segment Serie beschikbaar, bestaande uit:

  • Direct Mail
  • Boeken
  • Catalogi
  • Vouwkartonverpakkingen
  • Fotopublicaties en fotomerchandise
  • Marketingdienstverlening

Met behulp van de E-books helpt Xerox grafische ondernemers om voorafgaand aan het event inzicht te krijgen in welke Xerox-oplossingen voor hun doelmarkt het meest relevant zijn.

Meer informatie 

Meer informatie over de Xerox Market Segment Serie is beschikbaar via de ‘Road to drupa’ video: Focus op toepassingen. Xerox is van 31 mei tot en met 10 juni aanwezig op drupa 2016, in Hall 8B, stand nummer A62 in de Messe te Düsseldorf. Voor meer informatie over Xerox op drupa: https://www.xerox.com/en-us/digital-printing/drupa-2016  

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met de expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en kennis van wat gebruikers willen, verbetert Xerox de workflow en wordt productiviteit, efficiëntie en personalisering versterkt. De medewerkers creëren in 180 landen betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor Xerox-klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgedeeld in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen, een business proces outsourcing bedrijf en een document technology bedrijf. Xerox verwacht de separatie eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox® en Xerox zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.