Breukelen, 4 september 2013 – Xerox, een technologiegedreven service-organisatie, introduceert een nieuwe kleurenprinter waarmee een groot aantal producten eenvoudig afgedrukt kan worden: van robuuste polyester labels en bebording tot raamdecoraties, menu’s en brochures. De Xerox 570 Kleurenprinter biedt grafische ondernemers meer manieren om in te springen op de behoeften van hun klanten en nieuwe business te genereren.

De Xerox 570 Kleurenprinter is zo veelzijdig dat het perfect aansluit op de dienstverlening van diverse branches. Zo kunnen kantoormedewerkers dankzij de multifunctionele toepassingen kopiëren, scannen, printen en faxen, terwijl grafische ondernemers of inhouse repro’s de printer kunnen inzetten om toepassingen van hoge kwaliteit af te drukken. De resolutie van 2400 x 2400 dpi in combinatie met de Xerox EA Toner zorgen voor levendige en gedetailleerde afdrukken met een afwerking die dicht tegen offset aanzit.

De overige kenmerken van de Xerox 570 Kleurenprinter zijn:

  • Een printsnelheid van 70 pagina’s per minuut (ppm) in kleur en tot 75 ppm in zwart-wit.
  • Keuze uit de laatste printservers van Xerox en EFI die het colour management verbeteren en tijdsintensieve processen verminderen.
  • Uitgebreide mediamogelijkheden, zoals afdrukken op polyester en vinyl.
  • Inline afwerkmogelijkheden, zoals hechten, nieten, perforeren, vouwen en trimmen voor presentatiemateriaal, brochures en rapporten.
  • Variabel printen voor gepersonaliseerde toepassingen.
  • De Xerox Mobile Print Cloud laat gebruikers vanaf elke plek printen.
  • Veelzijdige afdrukmogelijkheden voor zowel gecoat als ongecoat papier tot 300 g/m² en 220 g/m² bij dubbelzijdig printen.

Beschikbaarheid
De Xerox 570 Kleurenprinter is per direct beschikbaar.

 

-xxx-

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.