Breukelen, 15 april 2013 – BührmannUbbens, groothandel in papier, verpakkingen, enveloppen en signproducten, is door Xerox benoemd tot Autorized Reseller van het onlangs gelanceerde Responsible Cartridge assortiment. Deze nieuwe lijn van laaggeprijsde en milieuvriendelijke tonercartridges richt zich op niet-Xerox printers, zoals Brother, Canon, Epson, HP, IBM, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, OKI en Panasonic. Ten opzichte van OEM-cartridges geldt een kostenbesparing van tenminste 45 procent. Responsible Cartridges bieden hoogwaardige printkwaliteit van de eerste tot de laatste pagina. De paginaopbrengst is minimaal gelijk aan een OEM-cartridge. Daarbij geldt een 100 procent-tevredenheidsgarantie van twee jaar.

“Als grootste distributeur van papier in de Benelux is het assortiment van Xerox Responsible Cartridges een logische aanvulling op ons assortiment”, aldus Marco Lenting, Salesmanager Office Products bij BührmannUbbens. “Cartridges en papier zijn beide printerconsumables en op deze manier bieden wij onze klanten een unieke one-stop-shop mogelijkheid. De merken Xerox en BührmannUbbens staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor wij elkaar goed aanvullen.”

“De cartridges uit de Responsible-lijn voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen die Xerox hanteert voor de cartridges voor Xerox-printers en -mfp’s”, aldus Patrick van Dommelen, National Sales Manager Benelux bij Xerox Document Supplies. “Door nadrukkelijk ons merk aan deze cartridges te verbinden, kunnen gebruikers vertrouwen op hoge en consistente kwaliteit. Met BührmannUbbens als Authorized Reseller zijn de gebruikers verzekerd van een goede leveringsbetrouwbaarheid en adequate kennis, wat gebruikers in staat stelt om onmiddellijk en zonder risico een forse besparing op hun printkosten te behalen en tegelijkertijd het milieu te sparen."

Milieu

Meer dan 90 procent van de originele onderdelen van de cartridges worden hergebruikt om productiekosten te voorkomen en afval te verminderen. Deze duurzame onderdelen zijn grondig gecontroleerd binnen een ISO 9001 gecertificeerd productieproces. Slijtagegevoelige componenten worden vervangen en nieuwe toner toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de cartridges continu goede prestaties leveren.

 

-xxx-

 

Over BührmannUbbens

BührmannUbbens, Proost en Brandt en Velpa, alle drie dochterondernemingen van PaperlinX, zijn per 1 juli 2012 formeel samengevoegd tot één juridische entiteit. De handelsnamen van de bedrijven blijven bestaan. Vanuit vier divisies, te weten Print (Commercial & Office), Sign & Display, Packaging en Envelopes worden de klanten bediend. Hiermee is de organisatie de grootste totaalleverancier in de Benelux op het gebied van grafisch papier, kantoorpapier, sign- en displaymaterialen, digitale XL printsystemen en systeemoplossingen, enveloppen en verpakkingen. De organisatie heeft een eigen enveloppenfabriek waar jaarlijks meer dan 800 miljoen enveloppen worden geproduceerd. Voor meer informatie over BührmannUbbens, kijk op www.buhrmannubbens.com, www.proost.nl en www.velpa.nl.

Over Xerox Nederland

Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.