Breukelen, 29 november 2010 – Xerox gaat een resellerovereenkomst aan met Van Munster Interieurprojecten. Met deze overeenkomst mag Van Munster zich Monobranded Authorised Xerox reseller noemen. De overeenkomst behelst de verkoop van de Xerox document supplies. Xerox is hierdoor in staat haar regionale zichtbaarheid te versterken en haar marktaandeel te vergroten. Deze aanpak is een direct gevolg van de nieuwe strategie van Xerox gericht op het indirecte verkoopkanaal. Van Munster Interieurprojecten is lid van de Quantore Groep, een inkooporganisatie waar Xerox eveneens een samenwerkingsverband mee heeft.
 
Van Munster Interieurprojecten richt zich met haar dienstverlening op de gehele kantoorinrichting en heeft daarom een grote toegevoegde waarde voor Xerox. Patrick van Dommelen, National Sales Manager Document Supplies bij Xerox Nederland licht toe: “Het grote aantal klanten waarvoor Van Munster de kantoorinrichting verzorgt, betekent voor ons een nieuwe afzetmarkt en daardoor extra groeimogelijkheden. We gaan door de resellerovereenkomst naast het aanbod van de supplies aan huidige klanten, ook nieuwe markten aanboren voor de verkoop van onze supplies. Van Munster heeft in de regio een grote naamsbekendheid, waardoor wij ons bereik in Midden-Nederland sterk kunnen verbeteren.”
 
“Wij zijn zeer verheugd met de samenwerkingsovereenkomst met Xerox”, licht Jos Faber, directeur van Van Munster toe. “Xerox is een grote naam met een sterk partnernetwerk waar wij met betrekking tot marketing, kennis en ondersteuning van kunnen profiteren. Xerox is de grootste speler op het gebied van supplies en biedt ons de kans onze dienstverlening flink uit te breiden. Wij zien de samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”
 
-xxx-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V. 
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl