Breukelen, 29 januari 2013 – Rowa Druk & Media, full service mediabureau uit Noord-Holland, heeft geïnvesteerd in een Xerox 700 en een Xerox 560. Met deze digitale kleurenpersen levert Rowa zowel de zakelijke als particuliere markt een uitgebreid totaalaanbod aan printmedia en diensten. De nieuwe machines kunnen een veelheid aan papiersoorten, waaronder gecoat en 300 grams, snel verwerken. De externe EFI-printcontrollers zorgen voor extra kleurbeheer. Document House Group is verantwoordelijk voor de verkoop en implementatie van de apparatuur.

Rowa biedt haar klanten een totaalaanbod van diensten, zoals drukwerk, webdesign, huisstijlontwerp en verpakkingen en is daarnaast gespecialiseerd in de belettering van borden, auto’s, spanframes en gevels. Rowa maakt al jaren gebruik van Xerox-apparatuur en de diensten van Document House Group vanwege de eigen lokale servicedienst, de flexibiliteit en korte communicatielijnen.

Jurgen Wagenaar, directeur van Rowa Druk & Media: “Binnen de grafische markt is het belangrijk om je klanten te blijven verrassen. Omdat wij zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen, hebben we met een breed scala aan opdrachten te maken. De Xerox 700 en 560 digitale kleurenpersen voldoen niet alleen aan de vraag naar snelheid en hoge kwaliteit, maar dragen dankzij de vele toepassingsmogelijkheden ook bij aan ons doel om innoverende producten in de markt te zetten.”

Document House Group is Premier Partner van Xerox met vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven, Heerhugowaard, Maastricht en Zwolle. Document House Group voert het gehele productportfolio van Xerox en biedt klanten tevens werkplekbeheer en diverse softwareoplossingen om de efficiency van de documentenstroom te verhogen en de daarbij behorende kosten te verlagen.

-xxx-

 

Bijschrift bij afbeeldingen

1. Ralph Elshof van Rowa Druk & Media bij de nieuwe Xerox 560

2. Het pand van Rowa Druk & Media in Breezand

Over Xerox Nederland                                                                  
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

 

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

 

Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.