Breukelen, 26 november 2012 – Regionaal Opleidingencentrum Rijn IJssel uit Arnhem volgt het voorbeeld van andere opleidingsinstituten en heeft alle afdrukapparatuur ondergebracht bij één leverancier. Na een Europese aanbesteding bleek Xerox aan alle wensen en eisen te kunnen voldoen.
 
Een deel van de decentrale apparatuur werd vervangen door 150 centrale printers en multifunctionals van Xerox. Concreet betekent dit minder, maar technisch betere machines voor de medewerkers en studenten van Rijn IJssel. Er zullen nu minder storingen zijn en deze machines zijn beter voor het werkklimaat en het milieu. De ondersteuning verloopt automatisch met behulp van managed print services (MPS). Via MPS krijgt de helpdesk van het ROC een seintje van een machine als er iets is of dreigt mis te gaan. Via MPS worden ook tijdig de gebruiksartikelen en toners besteld. En zodra onverhoopt een grotere storing dreigt, heeft de helpdesk het al in de gaten en stuurt er een technicus naar toe. Tellerstanden worden ook automatisch doorgegeven.
 
Hans de Wit, Manager Facilitaire Services bij Rijn IJssel geeft aan: “Zoals het nu gaat is ook wat we voor ogen hadden. Printers moeten het gewoon doen en onze mensen moeten hun tijd zoveel mogelijk aan het primaire proces kunnen besteden.”
 
                                              -xxx-

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken: Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl