Breukelen, 23 april 2015 – Grafisch servicebureau Ruparo staat bekend om zijn creatieve ontwerpers die meedenken met klanten, zoals architecten en illustratoren, maar ook met particulieren die een speciaal boek willen maken. Ruparo levert snel en verzorgt kwalitatief hoogwaardig drukwerk in kleine oplages. Met de investering in de Xerox Versant 2100 zijn zij in staat nog sneller te leveren.

 

De medewerkers van Ruparo leveren producten van ontwerp tot afwerking; zowel een trouwkaart op een speciale kartonsoort als een Tesla brochure en van een persoonlijk boek tot aan grootformaat. De flexibele inzetbaarheid en de mogelijkheden van de Versant passen hier uitstekend bij. Het servicebureau werkt duurzaam en krijgt ook van haar klanten het verzoek voor duurzame oplossingen, waaronder van GroenLinks en Milieudefensie. De specifieke EA-toner voor de Versant geeft een mooi mat effect aan het drukwerk en is bovendien milieuvriendelijk. Dit biedt Ruparo de mogelijkheid om met hun drukwerk duurzaam te werken. De gebruikte cartridges gaan vervolgens in de ecobox terug naar Xerox. Tevens draagt het printen op gerecycled papier en karton bij aan het duurzaamheidsbeleid.


Algemeen directeur Ivo Sikkema van Ruparo: “We hebben specifiek voor de Xerox Versant gekozen vanwege de snelheid, automatisering en flexibiliteit van deze printer. Het registreren, kalibreren en het instellen van de juiste papiersoort is geautomatiseerd en scheelt ons veel tijd. Wij hebben te maken met een grote hoeveelheid opdrachten in veel verschillende substraten, een oplossing daarvoor hebben wij bij andere leveranciers niet gezien.”


Martijn van der Molen van Xerox: “Ruparo onderscheidt zich door haar zeer opvallende en creatieve keuzes met betrekking tot speciale substraten, waardoor hoogwaardige grafische eindproducten worden geproduceerd. Hiervoor is de Xerox Versant uitermate geschikt. Xerox helpt Ruparo dan ook met de focus op wat echt belangrijk is: het verrassen van hun klanten, het verhogen van de productie en de groei van de dienstverlening.”