Düsseldorf, 9 mei 2012 – Voor printbedrijven is het van groot belang om zekere en herhaalbare kleurenafdrukken te kunnen leveren. Het Xerox Confident Colour programma rekent af met het kleurverschil dat vaak optreedt bij grote printopdrachten en nu zorgt voor consistente kleuren. Dit programma bestaat niet alleen uit technologie, maar ook uit advies, business development, partnerdienstverlening en oplossingen op maat. Printbedrijven kunnen met Confident Colour een eindproduct leveren dat aan de eisen van hun klanten voldoet, en ook herhaalbaar is.
 
Automatisering is essentieel voor kleursucces
Op technologisch gebied zijn de digitale persen van Xerox de enige in hun soort die de drie belangrijkste stappen in het kleurbeheer automatiseren: kalibratie, profilering en het raken van spot colors. De Automated Colour Quality Suite van Xerox (ACQS) beheert de kalibratie en profilering. Deze service onderhoudt de kleurprecisie voor alle toepassingen, inclusief marketingmateriaal, brochures en direct mail. Automatisering bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook kleurconsistentie bij elke printopdracht, zelfs als deze verdeeld is over meerdere machines.
 
Het Xerox Confident Colour programma bestaat onder andere uit:
  • Ondersteuning voor bedrijfsontwikkeling met ProfitAccelerator-tools helpen klanten nieuwe diensten aan te bieden, zoals cross-media marketing en fotoproducties.
  • De Xerox Production Colour Consultants helpen met de installatie van de digitale pers en de integratie van de bestaande pre-press- en de workflowsystemen. Met de Colour Management workshops en de Fogra ISO-normering kunnen klanten meer profiteren van hun eigen systemen.
  • De Business Innovation Partner Solutions, zoals CGS-ORIS en CMI, garanderen kleurconsistentie wanneer digitale en offset opdrachten worden gecombineerd.
  • Voor uniek kleurbeheer kunnen oplossingen op maat ontwikkeld worden.
 
Kijk voor meer informatie over Confident Colour op: www.xerox.com/confidentcolour
 
-xxx-
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl