Breukelen, 23 september 2013 – Xerox breidt haar portfolio uit met twee nieuwe printers. Deze bieden het mkb niet alleen meer snelheid en efficiency, ze zorgen er ook voor dat het makkelijker wordt om professioneel uitziende afdrukken met een hoge kwaliteit te maken. Door de wifi-optie kan dat vanaf iedere gewenste plek binnen kantoor.

De Xerox Phaser 3610 zwart-wit printer en de multifunctionele WorkCentre 3615 (MFP) horen met een afdruksnelheid van 45 pagina’s per minuut tot de snelste machines in hun categorie. Beide kantoormachines kunnen worden uitgebreid met drie 550-vel laden voor in totaal 2.350 vellen papier om grote printopdrachten en verschillende printmedia-toepassingen in één keer te verwerken. De afdrukresolutie van 1200 x 1200 dpi voorziet memo’s, salesmateriaal en facturen van een scherpe afdrukkwaliteit.

Beide apparaten zijn voorzien van Apple AirPrint. Deze toepassing geeft gebruikers de mogelijkheid om e-mails en documenten direct vanaf hun mobiele telefoon of tablet met iOS te printen, wanneer ze verbinding hebben met het kantoornetwerk. Wanneer medewerkers niet op kantoor zijn, kunnen ze gebruik maken van Xerox PrintBack, zodat de printopdrachten klaarstaan bij terugkomst.

De WorkCenter 3615 en de Phaser 3610 maken gebruik van Xerox EA Toner, die zorgt voor haarscherpe afdrukken en in productie aanzienlijk minder belastend is voor het milieu. De tonercartridges hebben extra capaciteit, waardoor gebruikers minder tijd aan de vervanging ervan hoeven te besteden. De standaardinstelling voor dubbelzijdig printen op beide machines zorgt daarnaast voor een besparing op kosten voor papier. Ook Secure Print is een standaardoptie op beide printers, waarmee vertrouwelijke documenten in de juiste handen terecht komen.

Beschikbaarheid

De Xerox Phaser 3610 en Xerox WorkCentre 3615 zijn per direct beschikbaar.

-xxx-

 

Bijschrift bij afbeelding
De Xerox Phaser 3610 (links) en de Xerox WorkCenter 3615

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.