Breukelen, 9 mei 2014 – De nieuwe Xerox Phaser® 4622 komt tegemoet aan diverse eisen die een kantooromgeving aan een printer stelt. Met maximaal 62 pagina’s per minuut en geavanceerde functies kan deze printer grote hoeveelheden printopdrachten aan, zonder in te boeten op productiviteit en kwaliteit.

De belangrijkste features van de nieuwe zwart-wit printer:

  • Standaard papiercapaciteit voor 650 vel, dat kan worden uitgebreid naar 3.750 door het toevoegen van vier extra papierlades. Deze ondersteunen verschillende papierformaten en voegen capaciteit toe tijdens piekmomenten.
  • Het verwerken van diverse soorten papier, qua gewicht en grootte.
  • Scherpe kwaliteit met een resolutie van 1200 x 1200 dpi.
  • Onderweg printen met standaard support voor Apple AirPrint.
  • De Secure Print-functie biedt 256-bit data versleuteling en laat opdrachten in de wachtrij staan totdat ze door de opdrachtgever met behulp van een pincode op de printer zelf worden vrijgegeven.
  • Extra hoge capaciteit tonercartridge is beschikbaar om de printkosten te beheersen en de onderhoudsinterval te verlagen.
  • Optionele mailbox met vier vakken en een finisher voor 500 vel met nieteenheid.

Beschikbaarheid en prijzen

De Xerox Phaser 4622 is beschikbaar met een PagePack kosten-per-pagina contract en is per direct verkrijgbaar bij Xerox en via resellers, concessionairs en distributeurs. De adviesprijs is €1.070,-.

-xxx-

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox®, Xerox en Design®,en Phaser® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.