Breukelen, 24 april 2014 – Xerox heeft Moolhuijsen Kantoorinstallaties uit Amsterdam benoemd tot Authorized Service Provider. Het portfolio dat Moolhuijsen aanbiedt, zal bestaan uit A4-printers, mfp’s en A3-laserprinters. Daarnaast zal Moolhuijsen de onlangs gelanceerde Xerox Supplies Services-oplossing voor het automatisch bestellen en leveren van printbenodigdheden gaan aanbieden. Het werkgebied van de nieuwe Xerox-partner is de regio Amsterdam, waarbinnen Moolhuijsen zich richt op de kleinste bedrijven binnen het MKB en zzp’ers die op zoek zijn naar apparatuur die voldoet aan (beroeps)specifieke eisen, zoals A3 en haarscherpe kleurenprints.  

Paul Moolhuijsen, directeur en eigenaar van Moolhuijsen Kantoorinstallaties: “Deels door vervanging van de huidige concurrerende apparatuur en deels door autonome groei verwachten we de komende jaren een gezonde basis te leggen voor onze activiteiten als Xerox Authorized Service Provider. De dienstverlening en het productassortiment van Xerox bieden ons ruim voldoende mogelijkheden om in alle deelmarkten die we bedienen de juiste propositie neer te leggen.”

 

“Ons doel is om het MKB steeds beter te bedienen en dat is alleen mogelijk door een substantiële groei in het kanaal”, aldus Peter Visser, Regional Manager Desktop Printing & Supplies voor Xerox Benelux. “Of het nu gaat om printers of oplossingen, wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden op basis van ons aanbod, zodat zij vervolgens weer in staat zijn hun klanten te helpen bij het optimaliseren van de business. Services spelen hierbij een steeds belangrijkere rol, daarom zijn we zeer verheugd dat Moolhuijsen zich als Authorized Service Provider aan Xerox heeft verbonden.”

 

-xxx-

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

 

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.