Woerden, 8 maart 2012 – Bij Infopact Network Solutions, leverancier van IP-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, wordt sinds kort groener geprint met de Xerox ColorQube. Xtandit, leverancier van totaaloplossingen voor documentmanagement, installeerde op het kantoor in Rotterdam-Hoogvliet twee Xerox ColorQube multifunctionele kleurenprinters. De reden voor Infopact om te kiezen voor deze milieuvriendelijke machines is het verbeteren van het werkklimaat. De ColorQube stoot namelijk geen fijnstof of ozon uit en is daarom een milieubewuste keuze.
 
De ColorQube maakt gebruik van de zogenaamde droge inkt – solid ink – technologie. Deze verbruikt geen conventionele toner maar blokken van vaste inkt, zonder cartridge. De blokken, die zo schadeloos zijn dat je ze zelfs zou kunnen eten, smelten gedurende het printen langzaam helemaal weg. Dit levert al snel 90 procent aan afvalbesparing op. Voor Infopact levert de slimme techniek nog meer besparingen op. De ColorQube print kleine kleurafdrukken namelijk voor de prijs van zwart-wit. Dat maakt bijvoorbeeld het printen van een kleurenlogo op briefpapier ook financieel zeer aantrekkelijk.
 
Voor Jorrit Kronjee, Manager ICT bij Infopact, spelen niet alleen de groene kenmerken van de ColorQube een belangrijke rol. “Wij willen de documentstroom binnen ons bedrijf in de nabije toekomst verder digitaliseren. Bijvoorbeeld door digitaal te gaan factureren. De ColorQube past goed in zo’n proces.”
 
-xxx-
 
Bijschrift bij afbeelding: Jorrit Kronjee, Manager ICT bij Infopact bij de ColorQube
 
Over Infopact
Infopact Network Solutions is leverancier van AII-IP communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, waarbij in één netwerk spraak-, data- en internetdiensten op maat worden gebundeld. Infopact zorgt dat klanten klaar zijn voor de toekomst met een snel, efficiënt en veilig netwerk. Infopact Allesin1 biedt efficiënte totaaloplossingen aan de klein- en midzakelijke markt. Infopact maakt hierbij gebruik van ADSL, SDSL, VDSL en glasvezel. Infopact is door Currence gecertificeerd voor pinnen over IP en door NCP Certificatie voor alarm over IP. De Infopact Allesin1 diensten op het gebied van pinnen worden inmiddels door diverse banken aangeboden aan hun klanten. Kijk voor meer informatie op www.infopact.nl
Over Xtandit
Xtandit is als grootste concessionair van Xerox in Europa al ruim twee decennialang partner voor de verkoop van hoogwaardige documentoplossingen. Met een team van ruim 110 gedreven medewerkers benadert Xtandit de branche met de juiste focus en aandacht. Xtandit heeft het hoofdkantoor in Woerden en twee vestigingen in Capelle a/d IJssel en Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.xtandit.nl.
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------
Bijschrift bij afbeelding: Jorrit Kronjee, Manager ICT bij Infopact naast de ColorQube

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl