Breukelen, 26 maart 2012 – Na een aanbesteding heeft Hogeschool Rotterdam opnieuw voor Xerox gekozen. De hogeschool heeft een contract voor managed print services (MPS) van Xerox getekend. Xerox neemt het volledige beheer uit handen van zowel de reprodiensten als printers en multifunctionals (mfp’s) ten behoeve van de kantoormedewerkers en studenten op alle locaties van Hogeschool Rotterdam. Xerox levert eigen personeel voor de repro, die veelvuldig bezocht wordt door studenten voor het printen van readers, flyers, scripties en dergelijke. Het personeel zorgt tevens voor het onderhoud van alle printers en mfp’s en zij zijn verantwoordelijk voor de inkoop van het papier, het stationary en divers ander drukwerk dat buitenshuis gedrukt wordt.
 
Hogeschool Rotterdam heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en is van zes naar elf locaties gegaan. Xerox is al enige jaren MPS-partner van de hogeschool met zes mensen op locatie. De managed print services van Xerox helpen Hogeschool Rotterdam om haar kosten te verlagen, de productiviteit te verhogen, de veiligheid van documenten te verbeteren en meer duurzame werkplekken te creëren.
 
Martin de Groot, Manager Services Facilitaire Dienst bij Hogeschool Rotterdam en contractmanager in dezen: “We zijn erg tevreden over de huidige samenwerking. Samen met Xerox hebben we de afgelopen maanden een intensief traject doorlopen in verband met de conversie van de oude machines naar de nieuwe mfp’s. En dat project is zeer goed verlopen.”
 
-xxx-
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl