Breukelen, 27 maart 2013 – GrafiPlazaGroep kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien. GrafiPlaza kiest hiermee als eerste grafische onderneming in Nederland voor deze iGen, die met 150 afdrukken per minuut veel opdrachten snel kan uitvoeren. GrafiPlaza heeft een gevarieerd klantenbestand in onder andere het MKB, onderwijs, verzekeringswereld, retail en reclame- en mediabureaus. Zij worden nu sneller geholpen met gepersonaliseerd druk- en printwerk, waar steeds meer vraag naar is.

Sander Muller, directeur van GrafiPlaza: “Wij willen nummer een zijn in het bieden van toegevoegde waarde voor onze klanten,  innovatief en vooruitstrevend. Wij hebben een goede relatie met Xerox en ook zij zijn toonaangevend, op hun terrein van services en technologie, wat goed bij ons past.”

Dennis Moll, accountmanager bij Xerox: “GrafiPlaza is een succesvolle groep creatieve en grafische ondernemingen, die complementair aan elkaar zijn en elkaar versterken. Zij hebben deels een gezamenlijke bedrijfsvoering en zijn toch ieder zelfstandig.” Hans van Hunnik, business development manager bij Xerox, voegt toe: “In deze lastige tijd zijn zij financieel gezond met een groei aan klanten, omzet en winst. Wij helpen ze daar graag bij.”

 

-xxx-

Bijschrift bij afbeeldingen:

1. Artist impression van het pand in Amsterdam-ZO dat volledig in de huisstijl van GrafiPlaza gebracht wordt.

2. De Xerox iGen150 met voor Sander Muller (links) en Ed de Boer van GrafiPlaza en achter Hans van Hunnik (links) en Dennis Moll van Xerox Nederland.

 

Over GrafiPlazaGroep

GrafiPlaza ondersteunt haar klanten bij alles rond communicatie. Van brochures tot abri-posters, van idee tot creatie, van print en fulfilment of webdesign en apps, alles onder één vlag, 24/7. Naast de vestigingen in Almere en Amsterdam Osdorp heeft GrafiPlaza een groter pand betrokken in Amsterdam-ZO om zo te kunnen doorgroeien. Ga voor meer informatie naar: http://www.grafiplaza.nl/.

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.