Met MPS en FreeFlow realiseert bloemenveiling kostenbesparing
             
Breukelen, 31 oktober 2012 – Koninklijke Coöperatieve Bloemenveiling FloraHolland, met een omzet van 4,2 miljard euro, zet de klok op Xerox. Voor de eigen post- en repro-afdeling, die voor het reilen en zeilen van deze organisatie nodig zijn, heeft FloraHolland na een RFP opnieuw gekozen voor Xerox.

Op de veilingvloeren wisselen jaarlijks zo’n 12,5 miljard bloemen en planten van eigenaar en FloraHolland verleent hiernaast ook dienstverlening op het gebied van commercie, logistiek, finance en ICT. In de post- en repro-afdeling van FloraHolland staan printers die Xerox met Managed Print Services beheert. Naast diverse kleurenprinters installeerde Xerox ook de eerste D95 printers in Nederland. Deze machines printen in zwart-wit, maar kunnen in kleur scannen.

FreeFlow Process Manager (workflow software) creëert een touchless workflow, die dagelijks duizenden aangeleverde opdrachten automatisch kan verwerken. Deze solution automatiseert arbeidsintensieve prepress-werkzaamheden met meer dan twintig vooraf geconfigureerde prepress-functies –  met een exclusieve Xerox-functionaliteit die ook besluitvorming automatiseert. Hierdoor kan FloraHolland meer opdrachten in minder tijd afwerken, tegen lagere kosten en toch een constante kwaliteit garanderen – afdruk na afdruk.
 
-xxx-
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken: Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl