Breukelen, 19 juli 2013 – Elektriciteitsproducent EPZ heeft na een onderhandse aanbesteding wederom gekozen voor de managed print services (MPS) van Xerox. Het nieuwe contract omvat het beheer van de nieuwe officeomgeving en de huisdrukkerij, wat verzorgd wordt door twee Xerox-medewerkers op locatie. Startpunt van de samenwerking is een geruisloze transitie van de printomgeving met oude, decentrale machines naar een omgeving met 40 nieuwe multifunctionele printers (mfp’s).

“We zijn bij EPZ al zo’n zeven jaar bekend met de kwaliteit van de producten en dienstverlening van Xerox”, vertelt Dick Knook, senior buyer bij EPZ. “In de nieuwe aanbesteding bleek Xerox wederom de aanbieder met het economisch meest voordelige aanbod. Dat in combinatie met de strak georganiseerde service en de kennis van de medewerkers, gaf voor ons de doorslag om onze printomgeving wederom aan Xerox uit te besteden. Bovendien biedt Xerox ons concrete oplossingen waarmee medewerkers van EPZ niet alleen zorgeloos, maar ook efficiënter en minder papierverslindend kunnen werken. Dat biedt natuurlijk goede vooruitzichten voor de toekomst.”

Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland: “Met onze managed print services zijn we erop gericht om bedrijven niet alleen te helpen hun kosten te verlagen, maar ook om hun productiviteit te verhogen, de veiligheid van documenten te borgen en meer duurzame werkplekken te creëren. Net als de bedrijfsvoering van EPZ is onze dienstverlening optimaal afgestemd op de behoefte van onze klanten en is deze maatschappelijk verantwoord. Het is die gemeenschappelijke visie die EPZ en Xerox ook de komende vijf jaar weer verbindt."

-xxx-

 

Over EPZ
EPZ is de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Naast de enige kerncentrale van Nederland exploiteert het bedrijf een kolencentrale met biomassameestookinstallatie en een windpark. Veiligheid staat voorop bij alle handelingen, besluiten en overwegingen. Het voortdurend verbeteren van prestaties en installaties is verankerd in het werk van alle medewerkers. EPZ heeft ongeveer 550 medewerkers. Meer informatie op www.epz.nl

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.