Breukelen, 7 maart 2013 – Document Concepts heeft bij Delta Lloyd in Arnhem twee Xerox Nuvera 314 productiesystemen geplaatst. Delta Lloyd was op zoek naar een oplossing om printkosten te besparen. Alle hoogvolume printactiviteiten voor de Delta Lloyd Groep vinden plaats in Arnhem, het gaat daarbij om meer dan 50 miljoen afdrukken per jaar. Naast het groene karakter hebben deze machines een betrouwbare techniek en hoge productiviteit die voor Delta Lloyd van belang zijn.

De Nuvera 314 is op dit moment de snelste losblad zwart-witprinter in de markt. De ergonomische High Capacity Stacker (de operator hoeft niet meer te bukken om het papier uit de stacker te halen) en de 2.6 GHz Dual Core-processor en parallelle RIP-mogelijkheden zorgen voor het nodige gebruiksgemak. De EA-toner creëert kwaliteit op offset-niveau met fijnere lijnen, een hoger detailniveau en een vloeiende, zachte afwerking met een afdrukresolutie van 4800 x 600 dpi. De Nuvera’s worden aangestuurd met de printmanagementsoftware van Emtex.

“Het groene karakter van de Nuvera door onder andere het gebruik van EA-toner, sprak ons erg aan”, aldus Gerrit Bruning, verantwoordelijk voor het centraal printen bij Delta Lloyd. “Uiteraard was het voor ons ook belangrijk dat de Nuvera’s het aangeboden werk snel, dubbelzijdig en met hoge kwaliteit kunnen leveren. De implementatie van de machines is foutloos verlopen en wij zijn tot dusver zeer tevreden met de inzet van onze leverancier.”

Bijschrift bij afbeeldingen: Centrale printafdeling van Delta Lloyd in Arnhem bij de Nuvera 314.

 

-xxx-

Over Document Concepts

Document Concepts is Production System Group Partner of the Year 2012 van Xerox, gevestigd in Dodewaard. Als specialist in productiesystemen voor de grafische industrie, repro's en printshops biedt zij haar klanten de apparatuur, service, dienstverlening en software om klanten te helpen om met dezelfde mensen en middelen meer te produceren in dezelfde tijd. Zie ook www.documentconcepts.nl.
 

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.