Breukelen, 3 juli 2012 – Xerox is dit jaar wederom sponsor van het KLM Open, het grootste golftoernooi op Nederlandse bodem. Xerox zet rondom het toernooi haar technologie en services in. Het KLM Open wordt van 6 tot en met 9 september gespeeld op de Hilversumsche Golfclub.
 
“We zijn verheugd dit jaar wederom onze services en producten in te zetten ter ondersteuning van het KLM Open”, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland. “Hiermee helpen we niet alleen de organisatie van de toernooien, het biedt ons tevens de mogelijkheid om in een sportieve setting de band met onze relaties te versterken, de mogelijkheden van onze producten en services te demonstreren, en ons merk te presenteren. Daarnaast herkennen we ons volledig in de CO2-doelstellingen van beide toernooien, die goed aansluiten bij onze eigen milieudoelstellingen. Het draait dus niet alleen voor de spelers om ‘the green’.”
 
Martijn van der Meulen, Managing Partner van TIG Sports: “We zijn blij dat Xerox zich als A-merk wil verbinden aan het Deloitte Ladies Open en het KLM Open. Al sinds 2004 is Xerox een betrouwbare sponsor van het toernooi en kunnen wij van hun expertise en professionele apparatuur gebruik maken. Hiermee worden de voorzieningen naar een hoger niveau getild.” 
 
-xxx-
 
Over TIG Sports
TIG Sports is een sportmarketingbureau gespecialiseerd in de organisatie van grootschalige sportevenementen. Evenementen die in 2012 door TIG Sports worden georganiseerd zijn onder meer het KLM Open, het Van Lanschot Senior Open, Deloitte Ladies Open, de Korean Air ISU World Cup Shorttrack en de 2012 CEV European Beach Volleyball Championship Final.
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl