Breukelen,15 september 2014 – Mobiliteit, beveiliging, cloud-toegang en productiviteit zijn belangrijke topics in kantooromgevingen. Xerox introduceert daarom nieuwe functionaliteiten, apps en producten voor het ConnectKey platform.

Naast nieuwe softwareoplossingen zijn er aan het portfolio van ConnectKey vier nieuwe multifunctionele printers (MFP's) toegevoegd:

 

De twee A4-mfp’s laten zien dat ConnectKey ook voor grote volumes en kleiner formaat interessant is. En voor organisaties die Managed Print Services gebruiken is ConnectKey door zijn eigenschappen een extra voordeel.

Uitgebreide softwareoplossingen van ConnectKey 1.5

Xerox Extensible Interface Platform 3.0 biedt tools, zoals WebKit browserondersteuning. Dit maakt het voor Xerox-partners eenvoudiger om de user interface van het bedieningspaneel te ontwikkelen voor de apps op de MFP's van klanten.

De Xerox App Studio 2.0, geeft ConnectKey apps gebruikers rechtstreeks toegang tot gehoste cloud-oplossingen zoals Microsoft Office 365 en Dropbox, zodat zij hier vanuit kunnen scannen en printen. Ook is er een app waarmee klanten kunnen printen vanuit hun eigen URL. Het maakt niet uit of deze achter een firewall of in de cloud zit. Zo wordt er een handige, eenvoudig te gebruiken "print-on-demand"-omgeving gecreëerd.

De printmanagementoplossing Xerox Secure Access versie 5.0 is een modulaire softwareoplossing waarmee klanten authenticatiefuncties kunnen gebruiken tegen lagere kosten. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om deze te koppelen aan de standaard kaartlezers. De nieuwe functies van Xerox Mobile Print Solution 3.0 bieden meer gemak, meer veiligheid en een grotere flexibiliteit in printopdrachten. Inclusief het kiezen van verschillende formaten en paginaselecties voor het printen. De oplossing is eenvoudig te installeren, te beheren en te ondersteunen.

Beschikbaarheid

De nieuwe ConnectKey MFP’s, Xerox App Studio 2.0, ConnectKey apps en Xerox Mobile Print Solution 3.0 zijn direct beschik- en bestelbaar. Xerox Secure Access Versie 5.0 is vanaf oktober beschikbaar.

 

-xxx-


Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

-------------------------------------------------
Bijschrift bij afbeeldingen: 4 nieuwe ConnectKey MFP printers