Breukelen, 30 april 2014 – Xerox, een technologie gedreven service-organisatie dat bedrijven helpt eenvoudiger te werken, heeft Rijkswaterstaat (Ministerie van Infrastructuur en Milieu) voorzien van nieuwe afdrukapparatuur.
De printers zijn energiezuinig, duurzaam en klantvriendelijk in het gebruik.

Deze machines zijn een onderdeel van de aanbesteding van het cluster Afdrukdiensten (EASI2010).

Martijn Brand, algemeen directeur bij Xerox, over de uitrol: “We bieden onze klanten de mogelijkheid om betaalbare documenten te produceren met een duurzaam karakter.”

 

 

-xxx-

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.