Breukelen, 22 april 2015 – Xerox organiseert op 20 mei 2015 het seminar ‘Van papier naar digitaal: hoe wij u kunnen helpen met dit vraagstuk’. Met dit seminar biedt Xerox handvatten aan organisaties voor het digitaliseren van documentprocessen. Daarnaast helpt Xerox organisaties bij de transformatie naar het papierloze kantoor.

 

Tijdens het seminar zullen verschillende sprekers van zich laten horen. Zo geeft Marcel Blommenstein van Quint Wellington Redwood inzicht in en strategieën voor digitalisering. Stefan Jansen, workflow specialist van Xerox, gaat vervolgens dieper in op praktische mogelijkheden op het gebied van papier naar digitaal. Gregory Winer van OnBase by Hyland zal tijdens het seminar uitleggen waarom de meeste bedrijven nog geen efficiency hebben bereikt in de digitale transformatie. En tenslotte reikt Ed Hoogreef, General Manager Sales Operations van Xerox, een stappenplan aan voor digitalisering en vertelt hij hoe Xerox kan ondersteunen in deze transitie.

 

Agenda

15.00 uur        Welkom

15:30 uur        Opening – Herman Levert (Xerox Nederland)

15:40 uur         Vision and Expectations Digital Future – Marcel Blommenstein (Quint Wellington Redwood)

16.10 uur         ‘From paper to digital: a world made simpler’ – Stefan Jansen (Xerox Nederland)

16.30 uur        Thee/koffiepauze

16.45 uur        OnBase Klantencase – Gregory Winer (OnBase by Hyland)

17.05 uur         ‘Successful business transformation: Make it happen’ –  Ed Hoogreef (Xerox Nederland)

17.25 uur        Q&A

17.45 uur        Cocktails, canapés en netwerkmogelijkheid

19.00 uur        Einde

 

Aanmelden en locatie
Het seminar vindt 20 mei plaats in Kasteel De Schaffelaar, Stationsweg 6 in Barneveld. Registreren kan hier of door een e-mail te sturen aan informatie@xerox.com met daarin duidelijk aangegeven dat het om aanmelding voor dit seminar gaat.