Breukelen, 11 november 2010 – Xerox organiseert op donderdag 25 november de Real Business Live! sessie‘ Het nieuwe mobiele werken en printen’. Het mobiele werken is actueler dan ooit en biedt organisaties nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken en flexibeler om te gaan met schaarse resources. Tijdens de compacte, praktische en informatieve sessie gaan deskundigen en klanten van Xerox dieper in op de mogelijkheden hoe het mobiele werken kan worden gekoppeld aan de gewenste flexibiliteit van organisaties en hoe ICT-ontwikkelingen daar invloed op hebben. Daarnaast wordt getoond hoe document- en printgerelateerde kosten en de bijbehorende impact op het milieu kunnen worden verlaagd.
 
Bertus Taekema van Xerox gaat bijvoorbeeld  in op de vraag hoe een juiste strategie kan worden ontwikkeld om het print- en documentbeleid optimaal aan te passen in veranderende organisaties. Vincent Slootmans van Ordina zal in een presentatie laten zien hoe zij een nieuw printbeleid hebben geïmplementeerd, waar zij tegenaan liepen en welke voordelen dit heeft opgeleverd. Daarnaast zal Gerard Kruijt van Xerox de nieuwe Mobile Print Solution demonstreren, waarmee printen eenvoudig vanaf de smartphone kan plaatsvinden.
 
Programma
14.30 uur            Ontvangst
15.00 uur            Welkomstwoord Ralph Dullens, Director Office Large Accounts Xerox Nederland
15.15 uur            ‘ICT-ontwikkelingen als basis van het nieuwe werken’ door Maudy van Eldik, ICT-deskundige bij CaseNine
16.00 uur            Introductie Mobile Print Solution, door Gerard Kruijt, Solutions Business Manager bij Xerox Nederland
16.20 uur            ‘Strategie ontwikkeling print- en documentbeleid’, door Bertus Taekema, GDO Country Manager bij Xerox Nederland
16.40 uur            Praktijkcase Ordina. Vincent Slootmans, Business Unit Manager Facilities Management bij Ordina Holding B.V., laat zien wat de beweegredenen waren voor de organisatie om over te stappen naar een gestandaardiseerd MFP-park met een MVO-aanpak en efficiencydoelstellingen.
17.00 uur            Demonstratie Xerox Mobile Print Solution met aansluitend een borrel
 
Aanmelden en locatie
Real Business Live! vindt plaats op het kantoor van Xerox Nederland aan de Corridor 5 te Breukelen. Meer informatie, de gedetailleerde agenda en de mogelijkheid tot gratis aanmelding zijn te vinden op http://www.xerox-event.com/rbl/hnw.
 
-xxx-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.    
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl