Breukelen, 24 september 2015 – Meer dan 200 prominente klanten van Xerox uit de grafimediabranche komen op 6 en 7 oktober in Praag bijeen voor het jaarlijkse Xerox Premier Partners Congres, dat in het teken staat van zakelijke groei. Het event biedt meer dan 40 informatieve sessies aan, verzorgd door branche-experts, premier partners, business partners, start-ups en managers van Xerox. Bovendien wordt tijdens het congres de nieuwe Xerox iGen 5 kleurenpers voor het eerst gepresenteerd in Europa.

“De grafimediabranche wordt voortdurend op zijn kop gezet door de opkomst van nieuwe digitale technologieën. Dit biedt enorme kansen voor bedrijven die in staat zijn om hun werkwijze aan te passen aan de veranderende behoeften van hun klanten”, aldus Eric Bouet, European senior vice president Graphic Communications bij Xerox. “Dit congres geeft onze klanten de gelegenheid om met innovatieve branchegenoten en gelijkgestemde strategen van gedachten te wisselen over de laatste trends en groeimogelijkheden.”

Keynotes van Google, Infotrends en PARC

Volgens InfoTrends1 zal de digitale kleurenproductiemarkt (inclusief vellenprinters en rotatieve producten) tussen nu en 2018 groeien van circa 270 miljard pagina’s tot 509 miljard pagina’s. Dit biedt drukwerkleveranciers veel groeikansen. Een aantal van de groepssessies plaatsen deze kansen in een breder perspectief. David Liu van Google leidt samen met John Kennedy, de chief marketing officer van Xerox, de discussie “Where Does Print Fit Within the Marketing Mix?”. Barb Pellow, directeur van de InfoTrends Group, neemt de presentatie “Reinventing Your Business With the Right Perspective” voor haar rekening. Steve Hoover, CEO van PARC, een dochteronderneming van Xerox, gaat verder in op de vraag “How is PARC Innovation Serving the Future?”

De breakoutsessies gaan dieper in op trends op het gebied van automatisering, personalisatie en geavanceerde inkjet-technologie, evenals innovaties op het gebied van verpakkingen en andere toepassingen die groeimogelijkheden bieden. Een van de hoogtepunten tijdens het congres is de sessie waarin de nieuwe Xerox iGen 5 kleurenpers wordt gepresenteerd. Voorzien van een optionele vijfde kleurunit biedt de iGen 5 meer mogelijkheden om een groter gamma aan kleuren te matchen.

Bovendien krijgen de deelnemers elke avond de gelegenheid om te netwerken tijdens speciale diners in de historische binnenstad van Praag.

Het exclusieve tweedaagse Premier Partners Congress maakt deel uit van het driedaagse Xerox Forum 2015, dat plaatsvindt in het Diplomat Hotel in Praag. De andere component van dit Forum is het Graphic Communications Reseller-congres en wordt op 7 en 8 oktober gehouden.

1InfoTrends, Global Production Printing and Copying Market Forecast: 2013-2018

-------------------------------------------------

 

Over het Xerox Premier Partners Global Network
Het Xerox Premier Partners Global Network dient als bron van innovatie, informatie en samenwerking voor grote grafimediabedrijven uit alle delen van de wereld. Het in 2000 geïntroduceerde programma kent meer dan 400 deelnemers in ruim 40 landen. Meer informatie en een doorzoekbare lijst van deelnemende organisaties zijn te vinden op www.XeroxDigitalHotSpot.com.


Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, geven wij vorm aan de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.