Breukelen, 29 september – Van 2 tot en met 4 november organiseert Xerox Nederland, samen met een aantal van haar grafische partners, drie informatiesessies die onderdeel zijn van Real Business Live!. Belangrijke trends, ontwikkelingen, maar vooral de daarbij behorende groeiscenario’s worden in elke sessie duidelijk toegelicht. Bezoekers aan deze sessies kunnen aan de hand van de zeer marktgerichte informatie en praktijkcases betere keuzes maken.
  
Programma
Deze Real Business Live! roadshow bestaat uit drie sessies op verschillende locaties van de Xerox partners, namelijk XA Document Solutions, XE Group Eindhoven en Xtandit. Tijdens deze sessies laat Xerox middels tastbare resultaten zien, hoe nieuwe technologieën en processen kunnen leiden tot kostenverlaging, het verhogen van efficiency, het aanboren van nieuwe markten en meer inzicht in klantverwachting. Er komen experts uit de branche aan het woord, zoals Ed Boogaard, columnist bij Graficus en Edse Dantuma, econoom bij het ING Economisch Bureau. Tevens worden door middel van klantcases, waaronder Personal Media BV en St. Antonius Ziekenhuis, praktische suggesties voor resultaatverbetering aangedragen.

Highlights programma
  • 2 november XA Document Solutions in Amersfoort
‘Trends en ontwikkelingen in de grafimediabranche’, Ed Boogaard, columnist bij Graficus
‘Het economische klimaat rond de grafische industrie’, Edse Dantuma, econoom bij het ING Economisch Bureau
‘Van grafisch bedrijf naar Marketing Service Provider?’, Nico Veenendaal, directeur Personal Media BV
  • 3 november XE Group Eindhoven in Eindhoven
‘Het economische klimaat rond de grafische industrie’, Edse Dantuma, econoom bij het ING Economisch Bureau
Stop met Verkopen!’, Etienne de Wette van BW Training
‘Waarom Web-to-Print als het over workflow gaat?’, Peter Verdiesen, directeur Document Concepts en Rob Stokmans van Xerox Nederland.
  • 4 november Xtandit in Woerden
‘Van grafisch bedrijf naar Marketing Service Provider?’, Nico Veenendaal, Directeur Personal Media BV
Parallelsessies grafimedia:
‘Trends en ontwikkelingen in de grafimediabranche’, Ed Boogaard, columnist bij Graficus
‘Het economische klimaat rond de grafische industrie’, Edse Dantuma, econoom bij het ING Economisch Bureau
Parallelsessies repro:
‘Van Huisdrukkerij naar Service Center’, Rob Stokmans, Xerox Nederland
‘Service Center in de praktijk’, Wenny Braam, manager repro St. Antonius Ziekenhuis
 
Locatie en aanmelden
De Real Busisness Live! sessies vinden plaats op 2 november bij XA Document Solutions, Spacelab 1 te Amersfoort, op 3 november bij XE Group Eindhoven, Esp 237 te Eindhoven en op 4 november bij Xtandit, Oostzee 2-4 te Woerden. Meer informatie over Real Business Live!, de gedetailleerde agenda’s en gratis inschrijven kan via www.xerox.nl/rbl.
 
-xxx-
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.  
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl
 
Volg Xerox op Twitter: www.twitter.com/xeroxnederland