Breukelen, 4 april 2013 − Xerox organiseert op 17 april aanstaande de Focus Forward Tech Day. Tijdens dit event kijkt Xerox met IT-, facility- en inkoopmanagers vooruit naar de mogelijkheden die innovatie organisaties kan bieden. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de xerography werd uitgevonden door Chester Carlson en is Xerox 50 jaar actief in Nederland. Toch kijkt Xerox tijdens dit event niet terug op haar bewogen geschiedenis. 2013 staat voor Xerox volledig in het teken van Focus Forward. Innovatie staat daarbij voorop, niet alleen omdat het van groot belang is geweest bij de transitie van technologie- naar servicesorganisatie binnen Xerox, maar ook omdat ondernemers van nu reden genoeg hebben om zich te focussen op de toekomst.

Tijdens de Focus Forward Tech Day biedt Xerox presentaties over de Next Generation van Managed Print Services, Mobile Print en de onlangs gelanceerde workflow-security-en-printer-in-één: ConnectKey. Bovendien worden er in de showroom demo’s gegeven over de nieuwste innovaties van Xerox, waar bezoekers de voordelen van de producten en diensten zelf kunnen ervaren.

Programma
13.00 uur          Welkom en registratie

13.30 uur          Right Print versus Bad Print: hoe inspireer je medewerkers tot efficiënt printen?

14.15 uur          The Mobile Print Experience: mobiel printen nu en in de toekomst

14.45 uur          Pauze

15.00 uur          Innovatie in de kantooromgeving: ConnectKey. De mogelijkheden van embedded software in printers

15.30 uur          Pauze

16.00 uur          Demonstraties in de showroom: als eerste op de hoogte van nieuwe innovaties van Xerox

16.30 uur          Borrel en netwerkmogelijkheden

18.00 uur          Einde


Aanmelden en locatie

De Focus Forward Tech Day vindt plaats op woensdag 17 april 2013 op het kantoor van Xerox Nederland aan de Corridor 5 te Breukelen. Ga voor meer informatie gratis aanmelden naar:
www.xerox-event.com/xerox/focusforwardtechday
 

-xxx-

 

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.