Breukelen, 18 mei 2015 – Xerox organiseert op donderdag 4 juni de bijeenkomst ‘Lean in de grafimediabranche’. Tijdens deze bijeenkomst krijgen grafische ondernemers de unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van Nederlands grootste en efficiëntste Print On Demand (POD) fabriek, Gigaprint in Almere. Gigaprint toont met nieuwe apparatuur, slimme automatisering, lean manufacturing technieken en gedreven en creatief ondernemerschap aan hoe zij zorgen voor loyale en tevreden klanten.

Tijdens de bijeenkomst staan lean manufacturing, lean grafimedia en lean digitaal centraal. Daarnaast onthult Gigaprint het geheim achter de grootste POD fabriek in Nederland. Zo wordt antwoord gegeven op de vraag hoe Gigaprint meer dan 70.000 drukwerkopdrachten met zeer kritische doorlooptijden en slechts twintig medewerkers op tijd en compleet afgewerkt kan opleveren. Ook geeft de organisatie inzicht in hoe zij in staat zijn deze hoeveelheid verschillende drukwerkopdrachten op verschillende manieren efficiënt te kunnen afdrukken en afwerken.

Xerox Global Premier Partner Netwerk

De Nederlandse leden van het Xerox Global Premier Partner Netwerk (XGPPN) zullen ook aanwezig zijn bij de bijeenkomst. Bezoekers krijgen tijdens de afsluitende borrel de gelegenheid om te netwerken met deze pioniers in digitale drukwerkactiviteiten.

Agenda

14.30 uur      Start bijeenkomst

15.00 uur      Wat is lean manufacturing? En waarom is het zo belangrijk voor ieder productieproces? – Robert Odink, Managing Director Cornerstone Management Consultancy Ltd.

15.30 uur      Lean grafimedia: het vermogen om ‘meer te bereiken met minder’ – Tobias op den Brouw, bedrijfsadviseur Dienstencentrum

16.00 uur      Lean digitaal produceren van drukwerk begint met Xerox FreeFlow Core en XMPie Storeflow – Norbert Wassink, software specialist Xerox Nederland B.V.

16.30 uur       Hoe heeft Gigaprint lean manufacturing ingevuld? – Henk Wijmans, directeur/eigenaar Gigaprint

16.50 uur       Rondleiding door POD fabriek in bedrijf

17.30 uur       Zelf automatiseren of (tijdelijk) uitbesteden? presentatie white label concept – Henk Wijmans, directeur/eigenaar Gigaprint

18.00 uur       Netwerkborrel

 

Aanmelden en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 juni in de Gigaprint fabriek, Xenonstraat 1, 1362 GD te Almere. Registeren kan kosteloos via: http://xrx.sm/registreren.

Bijschrift bij afbeeldingen: Nieuwe pand van Gigaprint in Almere en de werkvloer van Gigaprint tijdens de opening op 24 april 2015

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox®, Xerox en Design® en Versant® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. XMPie® en uDirect® zijn handelsmerken van XMPie, A Xerox Company. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.