Breukelen, 15 mei 2013 – Uit onderzoek van Cisco blijkt dat medewerkers in 2014 gemiddeld de beschikking zullen hebben over 2,8 mobiele apparaten, in vergelijking met 2,3 apparaten in 2012. Om tegemoet te komen aan deze explosieve groei aan mobiele apparaten lanceert Xerox DocuShare Mobile, een mobiele uitbreiding van Xerox DocuShare, het enterprise content management (ECM) platform voor content management en business workflows. Met de mobile client kunnen gebruikers van DocuShare documenten vanaf elk mobiel apparaat veilig bewerken of delen. Dit concept sluit naadloos aan op de servicegedreven weg die Xerox als technologiebedrijf is ingeslagen en draagt direct bij aan de missie om het werken op kantoor eenvoudiger te maken.

Medewerkers die veel onderweg zijn kunnen met Xerox DocuShare Mobile via hun smartphone of tablet alle mogelijke content ‘on-the-go’ managen. Denk aan aantekeningen van meetings, presentaties en afbeeldingen. Digitaliseren, veilig opslaan, opnemen in geautomatiseerde workflows, zoeken, bewerken en delen van documenten zijn met DocuShare Mobile tijd- en plaatsonafhankelijk mogelijk. Met Xerox Mobile Print kunnen gebruikers hun documenten vervolgens ook nog eens printen vanaf hun mobiele apparaat.

Yves Rummens, Business Manager bij Xerox: “Werkzaamheden van een organisatie vinden steeds vaker plaats buiten het kantoor en niet meer alleen van 9 tot 5. Onze klanten hebben dringend behoefte om, terwijl ze onderweg zijn, op hun mobiele apparaat met documenten aan de slag te kunnen. Met Xerox DocuShare Mobile maken we dat nu nog makkelijker.”

Beschikbaarheid

De Xerox DocuShare Mobile is beschikbaar in de App store vanaf het tweede kwartaal van 2013. De oplossing is in eerste instantie alleen voor iOS, maar zal ook beschikbaar komen voor Android.

-xxx-

 

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.