Breukelen, 5 november 2013 – Xerox heeft de ProfitAccelerator Digital Business Resources uitgebreid met nieuwe tools en informatie, waarmee grafische bedrijven hun sales een boost kunnen geven. Dit nieuwe ProfitAccelerator platform, dat in 2012 is gelanceerd, bevat de grootste collectie aan business development tools en services voor de grafische markt. Xerox stelt dit beschikbaar aan grafimediabedrijven om hen te helpen met het realiseren van groei.

 

De uitbreiding van de Xerox ProfitAccelerator Digital Business Resources biedt de volgende handvatten:

 

  • Het vergroten van het klantenportfolio – twee nieuwe whitepapers: ‘Selling to Franchise Organisations: An Opportunity On every Corner’ en ‘Transactional Marketing: Making it Deliver’ bevatten tips om de verkoop aan franchise organisaties te laten groeien en de waarde van transpromomateriaal te verhogen.

 

  • Het veroveren van verticale markten – drie nieuwe kits voor verticale markten helpen de business te versterken in de groeiende branches: onderwijs, retail en zorgverzekeringen. De kits bevatten markttrends, verkooptips, belangrijke digitale applicaties voor elke branche, case studies, presentaties en voorbeeld applicatieformulieren.

 

  • Het realiseren van winstgevende groei – updates over de populaire handleidingen van Joe Rickard met Intellective Solutions. De eerste handleiding bevat strategieën, best practices en voorbeelden om betere salesprestaties te realiseren. De ‘Value Based Pricing Guide’ laat grafimediabedrijven zien hoe ze hun marges en winst kunnen vergroten door de kostprijs te veranderen naar value-based prijzen.

 

  • Het maken van goede softwarekeuzes – het boek ‘Make Great Software Decisions – A ‘Guide for Printers’, dat mede mogelijk is gemaakt door Xerox, geeft tips hoe je als grafisch ondernemer slim en met meer vertrouwen kan investeren in betrouwbare software.

 

  • Het klaarmaken van afdrukopdrachten voor digitaal afdrukken – de ‘Job Preparation Guide’ biedt creatieve ontwerpers handvatten bij het voorbereiden van afdrukopdrachten. Deze gids bevat informatie over het kiezen van het juiste substraat, realiseren van kleurconsistentie en het opmaken van teksten, graphics en afbeeldingen, geoptimaliseerd voor digitaal drukken.
     
  • Het optimaliseren van relatiebeheer – een nieuw programma op de ProfitAcceleratorHub, ‘Run with it – Content to Go’, bevat materiaal dat exclusief beschikbaar is voor klanten van Xerox. Het programma bevat onder andere waardevolle inzichten in sales en marketing, opkomende trends en printtechnologie. Klanten kunnen deze content kosteloos gebruiken voor bijvoorbeeld hun eigen nieuwsbrieven en blogs.


Beschikbaarheid
De nieuwe tools en informatie van de ProfitAccelerator zijn per direct beschikbaar. Xerox klanten kunnen via ProfitAccelerator Hub meer informatie ontvangen of contact opnemen met een accountmanager.