Breukelen, 14 mei 2012 - Tijdens het Xerox Premier Partner Congres op drupa, dat in het teken staat van groeimogelijkheden in grafische communicatie, lanceert Xerox voor haar Premier Partners een nieuw exclusief programma. De nieuwe initiatieven voor deze grafische bedrijven bestaan onder andere uit één-op-één-marketingdiensten, nieuwe trainingen en een nieuw managed print services (mps) aanbod.
 
"Onze Premier Partners behoren tot de grootste bedrijven in de grafische branche en staan te popelen om te profiteren van deze nieuwe initiatieven", zegt Jeff Jacobson, directeur Global Graphic Communications Operations van Xerox. "We investeren in onze klanten door ze innovatieve handvatten aan te reiken om hun business te laten groeien."
 
De volgende diensten zijn nu exclusief beschikbaar voor leden van het Xerox Premier Partners Global Network:
 
Uitbreiding van personalisatie-mogelijkheden
  • Het XMPie Cross Media Centre geeft gratis toegang tot de XMPie Marketplace, die royalty-free photoshop-afbeeldingen en documenten voor personalisatie-opdrachten biedt. Een gratis XMPie uStore Facebook App Connector voor de uStore XMPie applicatie en een halfjaarabonnement op de premium-versie van de nieuwe XMPie Circle personalisatie-oplossing in de cloud, zijn nu ook beschikbaar gesteld.
 
Training en ontwikkeling
  • Xerox University biedt de Premier Partners professionele training en ontwikkeling, online en face-to-face, met business development consultants over de hele wereld.
 
Nieuwe zakelijke mogelijkheden met managed print services
  • Managed print services biedt de partners in Europa en Noord-Amerika nieuwe zakelijke mogelijkheden, zoals onsite management van diensten voor de productie of afdrukken op kantoor via een Xerox cloud-gehoste oplossing.
 
Bezoekers konden tijdens het congres luisteren naar presentaties van analisten, innovatieve Xerox-klanten en top Xerox-executives. Een van de sprekers was Steve Hoover, chief executive officer van PARC, a Xerox company. Hij sprak over de toekomst van communicatie. Het congres vond plaats op 3 en 4 mei tijdens de eerste twee dagen van drupa 2012.
 
Meer informatie over deze initiatieven is te vinden op de Premier Partners private portal.
 
Bijschrift bij afbeelding 1: Overzichtsfoto Xerox-stand drupa 2012
Bijschrift bij afbeelding 2: Steve Hoover, CEO, Parc, a Xerox Company tijdens het Xerox Premier Partner Congres bij drupa 2012
-xxx-
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process outsourcing en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl