Breukelen, 7 april 2014 – De wensen van interne klanten als het gaat om documenten en informatievoorziening veranderen. Het managen van die wensen en verwachtingen geeft facilitair managers extra hoofdbrekens in hun toch al brede verantwoordelijkheid. Hoe maken ze de juiste keuzes? Xerox organiseert daarom op 16 april aanstaande een kennissessie voor facilitair managers over de trends en ontwikkelingen in de dienstverlening van centrale repro’s.

 

Het doel van de bijeenkomst is om facilitair managers handvatten te bieden om het potentieel van de centrale repro te ontsluiten. Er wordt ingegaan op vragen als: hoe kunnen de activiteiten van de repro efficiënter en effectiever worden gemaakt, op welke manieren kunnen de centrale reprokosten worden verlaagd en tegelijkertijd de productiviteit vergroot, en hoe kan de dienstverlening van de repro inspelen op ontwikkelingen als digitalisering, cross-media communicatie, documentcompositie en huisstijlbewaking? Aan de hand van praktijkcases van ABN Amro en Royal HaskoningDHV laat Xerox zien welke keuzes facilitair managers kunnen maken en welke scenario’s mogelijk zijn.

 

Programma

13.30 uur

Inloop

14.00 uur

Welkom en opening door Martijn Brand, Algemeen directeur Xerox (Nederland) B.V.

14.15 uur

Toekomstscenario’s voor de centrale repro door Richard van Hoorn,  eigenaar Onderzoek- en Adviesbureau Richard van Hoorn

15.00 uur

Pauze

15.30 uur

ABN Amro: De succesvolle transformatie van de centrale repro naar facilitair documentencentrum door Ron Voerman, Service delivery manager bij Xerox (Nederland) B.V.

16.15

Case Royal HaskoningDHV door Ronald Thijs, Manager Technology Management, Corporate ICT bij Royal HaskoningDHV

17.45

The Next Centralised Print Services Strategy door Ed Hoogreef, Sales manager Xerox (Nederland) B.V.

 

Locatie en inschrijving
De kennissessie vindt plaats op het hoofdkantoor van Xerox (Nederland) B.V.

De Corridor 5 te Breukelen. Deelname is gratis en inschrijven kan via http://www.xerox-event.com/unlockingpotential/xnlcpsevent2014